- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всички тъпи момчета,които се правят на Beliebers и/или Directioners!!!
Аз пък много се нервя на такива превзети фенове на One Erection и Джъстин Бийбър, които само ги защитават и не спират да мрънкат как те са най-добрите, най-талантливите и т.н. и че никой няма право да ги обижда само защото не ги харесва (или защото им завижда, от мисълта за което ме напушва смях), а в същото време оплюват останалите групи и изпълнители без да знаят за какво иде реч.
И за какъв хейт ми говориш? Очевидно си някакъв ретард на 12 години и нямаш нищо общо с този, за който се представяш. Харесвай си ги, каквото искаш прави, но моето мнение няма как да се промени. Като за начало, Джъстин трябва да спре да си смъква блестящия анцуг на всеки концерт толкова, че да му се виждат слиповете. Да си имаме уважението.
Хайде , елате си покажете металиката , хард рока и другите ви скапани стилове . За мен те са нищо . Просто кръгла 0 . Както и вие . Хейтвайте си колкото си искате , но пак ще си останете тъпаци , които не разбират от музика . Крийте се в мишете си дупки и си ближете раните . Моята приятелка е Блийбърче , а аз съм Дайрекшънър . И к'во ? Вие ли сте онези дето ще ми кажат какво да слушам . Купете си слухови апаратчета , защото много ви трябват .
Щом другите се правят на такива , ти бъди drake или tyga.
Готино момиче,които да харесва тези педераси -НЯМА!
А ти,момко,щом харесваш тези гейове си прави извод,ти какво момче си...или дама
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Кво занимаваш хората с педалските си историй
F$@k suicide silence!
хахаха леле са се сещам че като се регнах в тоя форум 2006-07 някъде токио хотел бяха мн модерни и тоя емо стайл и тука всички фенове спореха как ще ги слушат винаги дори и когато вече не са на мода ;ddddd и сега 6 години по-късно никой не ги слуша тея
и тогава пак ожесточено спореха тру емо фенове и други които са фейк и само се правят щот е модерно
нз защо се сетих затова като прочетох темата ;d
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n