.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Ахаха какво по-гей има от момче слушащо тези музикални извращения? Както се пее в една песен на Motionless In White-"Making saints out of useless pop stars, where's the intelligence?"
    Музикално извращение са Motionless, а не 1D и JB!

Аз пък много се нервя на такива превзети фенове на One Erection и Джъстин Бийбър, които само ги защитават и не спират да мрънкат как те са най-добрите, най-талантливите и т.н. и че никой няма право да ги обижда само защото не ги харесва (или защото им завижда, от мисълта за което ме напушва смях), а в същото време оплюват останалите групи и изпълнители без да знаят за какво иде реч.

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Аз пък много се нервя на такива превзети фенове на One Erection и Джъстин Бийбър, които само ги защитават и не спират да мрънкат как те са най-добрите, най-талантливите и т.н. и че никой няма право да ги обижда само защото не ги харесва (или защото им завижда, от мисълта за което ме напушва смях), а в същото време оплюват останалите групи и изпълнители без да знаят за какво иде реч.
    Е, аз не съм такъв, аз всъщност реално НЕ мразя нито един изпълнител или актьор. Все ми е тая, нито съм фен, нито хейтър на други изпълнители или актьори.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    И за какъв хейт ми говориш? Очевидно си някакъв ретард на 12 години и нямаш нищо общо с този, за който се представяш. Харесвай си ги, каквото искаш прави, но моето мнение няма как да се промени. Като за начало, Джъстин трябва да спре да си смъква блестящия анцуг на всеки концерт толкова, че да му се виждат слиповете. Да си имаме уважението.

I called Justin Bieber gay, then he slapped me with his purse.

Цитирай Първоначално написано от Kaloyan10 Виж мнението

Цитирай Първоначално написано от Kaloyan10 Виж мнението
    .. досега не мислех че момчетата харесват Бийбър и 1Д то хич не е смешно де.. ама сериозно ли вече никой ли не слуша истинска музика o.O

Хайде , елате си покажете металиката , хард рока и другите ви скапани стилове . За мен те са нищо . Просто кръгла 0 . Както и вие . Хейтвайте си колкото си искате , но пак ще си останете тъпаци , които не разбират от музика . Крийте се в мишете си дупки и си ближете раните . Моята приятелка е Блийбърче , а аз съм Дайрекшънър . И к'во ? Вие ли сте онези дето ще ми кажат какво да слушам . Купете си слухови апаратчета , защото много ви трябват .

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от desi200223 Виж мнението
    Хайде , елате си покажете металиката , хард рока и другите ви скапани стилове . За мен те са нищо . Просто кръгла 0 . Както и вие . Хейтвайте си колкото си искате , но пак ще си останете тъпаци , които не разбират от музика . Крийте се в мишете си дупки и си ближете раните . Моята приятелка е Блийбърче , а аз съм Дайрекшънър . И к'во ? Вие ли сте онези дето ще ми кажат какво да слушам . Купете си слухови апаратчета , защото много ви трябват .
    Малка си за сайт като този и изобщо за компютър

Цитирай Първоначално написано от desi200223 Виж мнението
    Кийп калм,ако обичаш. Метълът не е 'скапан стил',а религия и мнооого по-стойностна музика като цяло. Нямам право да си налагам мнението,но нали се сещаш,че точно текстовете на 1D са крадени от нашите скапани групи? Айде малко да се осъзнаеш,мила.

Супер фен Аватара на prince
    Щом другите се правят на такива , ти бъди drake или tyga.

Супер фен
    Град
    България
    Готино момиче,които да харесва тези педераси -НЯМА!
    А ти,момко,щом харесваш тези гейове си прави извод,ти какво момче си...или дама
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Готино момиче,които да харесва тези педераси -НЯМА!
    А ти,момко,щом харесваш тези гейове си прави извод,ти какво момче си...или дама
    Единствения извод, който ще си направя, е че ти си кретен!

Justin Bieber isn`t a girl.
    She`s a lady.
    dumbasses

Голям фен Аватара на nevermind...
    Calm your tits, gayboy.

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Calm your tits, gayboy.
    Calm your pussy, man bitch!

Супер фен Аватара на skornex
    Кво занимаваш хората с педалските си историй
    F$@k suicide silence!

Цитирай Първоначално написано от skornex Виж мнението

Цитирай Първоначално написано от skornex Виж мнението
    Щом за теб са педалски, защо изобщо пишеш в тази тема?

Цитирай Първоначално написано от JusttMee_16 Виж мнението
    Щом за теб са педалски, защо изобщо пишеш в тази тема?
    Айде като имаме мнение, което на автора не му харесва, да не го изказваме.

Супер фен Аватара на skornex
    Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Айде като имаме мнение, което на автора не му харесва, да не го изказваме.
    LOL
    F$@k suicide silence!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    хахаха леле са се сещам че като се регнах в тоя форум 2006-07 някъде токио хотел бяха мн модерни и тоя емо стайл и тука всички фенове спореха как ще ги слушат винаги дори и когато вече не са на мода ;ddddd и сега 6 години по-късно никой не ги слуша тея
    и тогава пак ожесточено спореха тру емо фенове и други които са фейк и само се правят щот е модерно

нз защо се сетих затова като прочетох темата ;d
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    хахаха леле са се сещам че като се регнах в тоя форум 2006-07 някъде токио хотел бяха мн модерни и тоя емо стайл и тука всички фенове спореха как ще ги слушат винаги дори и когато вече не са на мода ;ddddd и сега 6 години по-късно никой не ги слуша тея
    и тогава пак ожесточено спореха тру емо фенове и други които са фейк и само се правят щот е модерно

нз защо се сетих затова като прочетох темата ;d

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Тролваш ли? Кажи ми, че тролваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си