- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бърз растеж и сгъстяване на вежди - как?
Здравейте.
Преди около месец исках да придам форма на веждите си, затова реших да ги оскубя малко, но взех, че се увлякох и ги изтъних доста и сега не се харесвам изобщо...
Пораснаха съвсем малко, но хич не личат. Също така забелязах, че има тук-там места, приличащи на "дупчици", по които не е "пробило" и едно косъмче. Бихте ли ми препоръчали нещо, с което да мажа "дупчиците", за да пораснат косъмчетата по-бързо и самите вежди да се сгъстят?
Благодаря предварително.
Ако някой знае и на мен ще ми е интересно. Единственото, което знам аз е да чакаш. През това време използвай молив за вежди. На мен лявата ми е почти бяло руса и изглежда все едно я няма, за това използвам молив или сенки за вежди исъм доволна. Пробвай и ти доде пораснат. Успех!
П.П.: Сега разглеждах темата Маски за лице, приготвени в домашни условия и видях, че има списък с маски за подхранване и растеж на мигли и вежди. Разгледай ги, още на 1-ва страница са.
Последно редактирано от aniezina : 07-25-2013 на 15:32
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
^Благодаря, че отговори.
Но козметика изобщо не ползвам => няма да опитам с молив, пък и да не взема да се окепазя още повече...
Току - що четох в интернет, че бадемовото масло стимулирало растежа на косата, миглите и веждите. Обаче попаднах и на друга статия, че рициновото масло също помагало за по-бърз растеж. Е, с кое масло веждите ще пораснат по-бързо - с рициново или бадемово?
Тъкмо щях да ти пускам от оная тема маската е точно с бадемово масло. Пробвай и с двете. Една седмица редовно с едното една седмица- с другото. Няма да ти навредят.
Ето я маската :
Подхранване и растеж на миглите и веждите
1. За подхранване и засилване растежа на веждите и миглите- бадемово масло се затопля на водна баня, изчаква се да поизстине и се нанася с памучен тампон върху веждите и миглите. Стои 30- тина мин. и се измива с розова вода. Бадемовото масло също омектява кожата и може да се ползва вместо крем за ръце.
С молив няма как да се окепазиш, минаваш по веждата с леки накъсани движения, не с едно цяло да я рисуваш, все едно рисуваш косъмчета а после го размазваш лекичко с четчица, по принцип моливите за вежди си имат такава, за по-естествен вид. Аз също бях скептична, купих си най-евтиния, който намерих, 2 лв беше някъде, само за да пробвам и още си го използвам =)
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
Да, преди малко погледнах темата "Маски за лице, приготвени в домашни условия".
Ще пробвам да мажа веждите само с бадемовото масло, надявам се да има ефект, но все пак чакам вашите мнения.
послепис: aniezina, отново благодаря, че се отзова толкова бързо!
За нищо =) Ако има ефект, моля те сподели, защото никак не обичам бадеми и миризмата на маслото, но ако става ще се прежаля и за ще си купя.
Питах козметичката ми и каза, че нямало начин да се сгъстят.Също като косата е - или са ти гъсти по рождение, или не.Иначе съм чела, че ако ги търкаш с чесън помагало, но така и не пробвах.![]()
Щом чесънът помага при плешиви петна на главата, значи трябва да помага и за веждите. Мен просто не мързи всяка вечер да се мажа, иначе със сигурност бих.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз мажа и миглите, и вежддите с бадемово масло-всеки ден по капчица-две. За сега не съм видяла резултат, но в някоя от темите казаха, че ще е най-рано след 2 месеца.
И аз знам ,че с бадемовото масло помага.
Даже от темата за маски,бях си записала една маска.
За подхранване, и засилване на растежа на миглите и веждите:
Бадемово масло се затопля на водна баня,изчаква се да поизстине и се нанася с тампон в/у миглите/веждите.Стои 30мин. и се измива с розова вода.
Мисля с чесън да пробвам, мирише - не мирише, това е положението. Но пък може да има някакъв резултат.