.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на mayaaa
    Добре, кажете че съм лицемерна или нещо такова, но аз винаги до сега съм си харесвала хората по характер. Може подсъзнателно да държа на външния вид, а и съзнателно си смятам, че човек трябва да се поддържа в добро състояние, но въпреки това няма да погледна някой и с тялото на Тимбърлейк, ако се държи, като боклук или има самочувствие до небето. От друга страна, ако момчето ме разбира, слуша ме, държи се мило и тн значението на външния вид започва значително да се губи..
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Моето хубаво за теб може да е твоето грозно
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Max Reede: My teacher tells me beauty is on the inside.
    Fletcher: That's just something ugly people say.
    Това е от Лъжльото. Не издържах.

Голям фен Аватара на nevermind...
    Craig McDermott: The only girls with good personalities who are smart or maybe funny or halfway intelligent or talented, though god knows what the fuck that means, are ugly chicks.

David Van Patten: Absolutely.

Craig McDermott: And this is because they have to make up for how fuckin unnattractive they are.

Ето още един куоут от филм

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    то че външността е важна е факт ама мн повече предпочитам да си пия кафето с някоя мацка ,с която можем да вържем две изречения ,отколкото с някоя дива проста и красива селянка.

"теорията" на левскарчето куца нещо - защо тогава има толкова хубави момичета с грозни или дебели момчета ? Парите и сигурността влияят също в случая . Пък и вие така го изкарахте ,че всеки който не е Ален Делон трябва да умре девствен.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Моето хубаво за теб може да е твоето грозно
    Моето хубаво за МЕН* може да е твоето грозно
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Характера! Външния вид също е важен , но има разлика дали ще седнеш с някой много красив и няма да има какво да си кажеш и се държи като пълен кретен или с някой , който не е толкова красив , но не ти омръзва да бъдеш с него и си прекарвате хубаво ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Добре, кажете че съм лицемерна или нещо такова, но аз винаги до сега съм си харесвала хората по характер. Може подсъзнателно да държа на външния вид, а и съзнателно си смятам, че човек трябва да се поддържа в добро състояние, но въпреки това няма да погледна някой и с тялото на Тимбърлейк, ако се държи, като боклук или има самочувствие до небето. От друга страна, ако момчето ме разбира, слуша ме, държи се мило и тн значението на външния вид започва значително да се губи..
    Хаха с тялото на Тимбърлейк хахаха,че как да погледнеш 70 килограмов кльощав гей ? Дето ръката му е колкото китката ми. Ти ако търсиш такива явно толкова и ще разбираш. Може би за теб той ще е боК

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Абсолютно има логика в изказването й. Не го разглеждайте като два взаимоизключващи се случая.
    Има логика и в тва да кажеш, че като обърнеш чашата, ще се излее водата, ама не е много съществено.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Тялото на Тимбърлейк? D: :

Това не е тяло, това е маса клетки, които поддържат една куха глава.

Мега фен Аватара на Dagichka
    за мен всичко формира едно цяло, така че..
    трябва да има нещо във външността, което да ме грабва - не да е красив, не да е мистър мускул или тн., но да има характерни сини очи примерно или леки трапчинки или нещо подобно, от което да настръхвам всеки път като го видя и да искам да му скоча :Д
    характерът, хмм стига ми да е истински със своите предимства и недостатъци, аз ще си го търпя всякакъв ;д

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Това с тялото на Тимбърлейк ме уби.

Аз съм се влюбвала в човек, който ми е бил адски антипатичен на външен вид в началото...
    Точно обратното също ми се е случвало.. Срещнах най-красивия мъж, който бях виждала през живота ми.. и като си отвори устата.... Беги надалеч! (:
    Последно редактирано от Minwu : 08-10-2013 на 18:44

характер разбира се

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Какво мнение дириш, трябва да го знаеш сам за себе си, ако искаш лъскав трофей - купуваш си, ако искаш красиво цвете - полагаш грижи за него

Ако съм с момиче и към нея не изпитвам никакво желание за сближаване или почвам да мисля работи, които не са свързани с разходката или с нея, значи просто не съм я харесал външно. Аз не мога да се сближа ако не я харесам външно, защото просто ми убива всякакъв интерес. Нямам високата летва тя да е лекоатлет, звезда, страхотно тяло. Искам просто да ми радва окото и ми е на мен симпатична, тогава няма да ми пука за мнението на другите. Характера е на 2-ро място за мен. Лично на мен ми беше симпатично момиче, което в личната и карта пише високо метър и 50 (навярно в реален ръст там някъде), но просто ми е симпатична. Дори съседката ми, която е с мноогоо малко наднормено тегло. Зависи от човека и това е личен избор, други искат характер, защото им е писнало от манекени. 3-тите са тези който имат "мечта за един ден" с определени момиче с добра фигура

В днешно време почти всички ако не кажа всички гледат външността. За мен и трите са важни.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    затва си имам харем.
    Моля?

По темата: Нито само характер, нито само външност. От всичко по много тряаа да има.

ПС:
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    няма да погледна някой и с тялото на Тимбърлейк
    Той па Тимбърлейк едно тяло има..
    Последно редактирано от ADMIRALKA14 : 08-31-2013 на 09:30
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на draid
    Имам лош и тежък характер, това ми позволява да съм толкова красив и да подлъгвам невинни момичета

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Характерът е от значение при красивите. Другите не са от значение.
    Добре казано, бай дъ уей. :д

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    За мен външният вид е дотолкова важен, колкото да ми хване вниманието с нещо, начинът на обличане, цветът на очите или начинът, по който се усмихва или ходи. След това идва ред на характера, който е от най-голямо значение за мен. Както казаха по-напред "Наскоро за пореден път се убедих, че щом характерът на даден човек ти хареса, той моментално става по-привлекателен за теб." Пък и доста пъти някои не чак толкова големи красавци се опитват да компенсират с характер, ум или тяло. Доста пъти красавците не компенсират нищо с нищо, защото се мислят за... красавци и това е достатъчно за тях. Попадала съм на много такива случаи.
    nigga stole my bike

Аз гледам най - много за интелект, интереси и малко външен вид...

Супер фен
    Ще кажа само едно-тренирай, защото няма от пръв поглед да се влюбят в характера ти, или коефицентът ти на интелигентност

Супер фен Аватара на mayaaa
    http://www.teenviewsofia.com//upload...e_big_4489.jpg И какво, не ви харесва?? Еми ОК за мен това е идеала за мъжко тяло и всеки с вкуса си. Това само доказва, че красивото за някой е грозно за друг...
    И все пак ми е много интересно как от цялото мнение вие извадихте и не спряхте да коментирате само най-несъществената част?! о.о
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си