.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Цитирай Първоначално написано от purple.monster Виж мнението
    Виждат, че някой е различен и по свой си начин уникален и гледат да го смачкат. То и при мен е така ама i do't give a f*ck. Да се спасяват. Ние какво да кажем те като са все някакви еднакви. Все едно са клонирани. Стадо овце. Те като са овце ние пък не сме. ;Д Talk to the hand yo.. talk to the hand.
    И аз съм така. Всички в даскало някакви розови фръцли, със деколтенца и голи раменца посред декември Аз съм само със кецките и тесните дънки

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Като за начало стилът ти на обличане е съвсем нормален,аз лично не виждам нищо лошо или смешно в него.
    Относно това,че не ядеш месо поради здравословни проблеми,това не е за подигравка.

По описанието на момичетата,които ти се подиграват: Те са на светлинни години от твоя стил.
    Техните разбирания са съвсем различни - ти си съвсем различна и не трябва да се влияеш от тяхното мнение.
    Простата причина за това е,че момичетата в поли са с различен характер,разбира се не всички.

Има цели пет варианта в твоето положение:

1. Затвори им устите - най-добрия вариант е да им обясниш,че всеки има собствен стил!
    2. Не им обръщай внимание и ги игнорирай до края на живота си без да се интересуваш.
    3. Прави се,че не се интересуваш от тях,а тайно вкъщи се самосъжалявай и обричай на смърт.
    4. Облечи рокля,боядисай косата си руса,обуй сандали,преглътни гордостта си и стани поредната барби!
    5. Направи така,че никога повече да не ги видиш: Убий ги или изчезни от лицето на Земята. Този вариант .. не!

Най-удачни са варианти №1 и №2 - помисли си добре и не действай импулсивно.

Файтинг!

И ти си от Шумен, супер! Значи, от моя клас има няколко такива момичета, но никой не им прави на проблем стила понеже се вписват и не са срамежливи, освен едното момиче. Смисъл ако си от по-срамежливите ще е проблем, но ако си от по-приказливите никой няма да ти каже нищо! Даже около тези ''металки'' от моя клас се въртят повече от колкото при ''кифлите'' така да кажа. Не ги слушай, ти имаш по-добър характер от всички тях, които се влияят една от друга и това, че не си като тях те прави различна. ЕМИ НЕ! Това прави тях еднообразни, скучни и искат ти да си като тях, за да не може никой да им каже нищо. Те са жалки, живей си живота и не им обръщай внимание, като им дойде акъла сами ще искат да са като теб.

Изкам да се оженя за теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си