- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да пия ли ескапел или не?
Здравейте..Знам, че има доста такива теми, но съм много притеснена и не знам какво да правя.. Проблемът е там, че снощи с приятелят ми правихме секс и презерватива се изхлузи доста. Цикълът ми не е много редовен(понякога ми закъснява до 10 дена, а предният месец ми дойде с 10 дена по рано), също както овулацията.Миналият път ми дойде на 2.07.2013 и ми вървя 6-7 дена (което за мен е нормално). Сега не знам да пия ли ескапел и какви са му страничните ефекти.Моля да ми дадете бързи и адекватни отговори защото вече минаха 24 часа,а времето тече.,
Къде свърши приятелят ти?Ако е свършил докато е бил в теб,има някаква вероятност да има фал,но иначе ми се струва,че няма проблем... Следващия път сложете нов презерватив в такъв случай.
Кога ще се научите, че ескапел не е еквивалент на бонбонче тик-так, пие се само в екстремен случай, тва си е хормонална бомба все пак..
Не го пий няма смисъл, следващия път кажи на приятеля ти да си взема презервативи по мярка, щото явно му е малък и обикновенните му "клапат"..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
През около 30 - 33 дни,