- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години може за пръв път да се прави секс?
Главното беше "че ако стане гаф, да си му мислиш сам".
Съгласен съм със 102. На 18 могат да си акат в гащите като забременеят, нищо повече. Само дето по документи ще се води другояче, с нищо няма да са по-кадърни.
Между другото, аз не познавам хора, които са правили гафове от необразованост. Па не е като да са се въздържали от секс.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
18,19
аре бе
кво се правите на много широкоскроени
и на 13 можело, трънки
на 13 си още пикла, на която й е позволено да ходи само по кафенца до 20:30h и толкоЗ.
Ако разбера един ден че моята дъщеря се е чукала на 13, ще я направя на 2 стотинки. Но ще съм й приятелка и това няма да стане, защото ще разбере, че е малоумно.
бас ловя, че и вие ако видите едно 13 годишно и знаете, че вече си е отваряло краката, ще я захвърлите в графата 'малолетна курва'
айдее молиМ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Може и на 5, ама полицията не гледа с добро око на това.
n00bs
Има закон, че ако си под 33 е забранено, влиза се в затвора.
Сериозно?!?!?! Когато си готов го прави, ама като те гледам на акъл ще се почака бая тва време..![]()
За къде бързате бе малчугани? Има време за всичко. Нормално е на 18-20 годишна възраст да се започне воденето на полов живот.
^ Айде бе, един ден, ако станеш баща за 14 й рожден ден жиголо ли ще й подариш?
Зависи на колко години ще се ожениш.
Ами според мен...от 16 на татък е най - добре, но всеки си вижда нещата по различен начин.Една позната го е правила на 11.![]()
Индивидуално е за всеки но според мен трябва да имате поне 15 години.![]()