- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Мнения,съвети,препоръки ПОМАГАЙТЕЕЕ :)
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Мнения,съвети,препоръки ПОМАГАЙТЕЕЕ :)
 Мнения,съвети,препоръки ПОМАГАЙТЕЕЕ :)
				ЗдравейтеНа 15 години съм и проблема ми е като на всяко 2торо момиче искам да имам хубаво тяло.Преди години бях пълничка ,но не знам в следствие на какво отслабнах много не съм се ограничавала,похапвах си някои ми казват ,че през пубертета е възможно.Както и да е сега съм 48 килограма но понеже съм малко по-ниска ми се отразяват доста в областта на бедрата и корема.За корема намерих решение правя по 900 коремни на ден разбира се не на веднъж на по 3 серии сутрин,обед и вечер.Има напредък просто изглежда по-стегнат вече.Иначе относно краката клякам по 50 пъти ,но не знам дали ще има ефект.Знам ,че с тичане се постига много,обаче просто нямам време не живея в близост до парк ,където мога да тичам ,а и ходя на уроци по математика дори сега през лятото ,защото съм много зле.Пък и тичането винаги съм го мразела още от малка не мога просто.Пари за фитнес не ми достигат защото уроците не са евтини ,а семейството ми не е много заможно.Всякакви тренировки вкъщи мога да правя не ми е до мързела.Ако може да ми препоръчате някакви упражнения за стягане на бедра,дупе ще съм ви много благодарна или някакви съвети ако ми дадете също.Благодаря предварително
)))

50клека ти откачена ли си? Клека се прави максимум 10 пъти. И то без да те "тръскаш" долу. Вземи си две бутилки в ръцете ,като за начало.
Ако живееш в блок ,Тъчай по стълбите така 10 етажа мисля че ще са ти добре.
ако живееш в къща,тичай около къщата.
Не е особено трудно,не ти е нужен стадион или парк.
50те клека са по-добре от 900те коремни
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абсолютно безсмислени са и двете ,ако питаш мен. Особено като се има в предвид ,че е жена,т.е. 100% ги прави механично,без да си стяга мускулите.
http://www.youtube.com/watch?v=Z2n58m2i4jg Що си мисля че 10-15 от тия са по-добре от клековете? А и 900 коремни, please..

Колко си висока ? Сестра ми е 1.60 46 килограма е и има страхотна фигура