- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не е свързано със секс, но ми е много важно да разбера истината!
Абе пич, снимките не са на момичето, което ти пише, фейсбука й е менте, а тая от снимките е бахти противната.
Schhh! Hear the silence...
Защо не пробваш с "търсене по изображение" в Google? Все нещо ще излезе.
П.П: излъгах те, нищо нямаше![]()
Последно редактирано от IWannaBeSedated : 07-31-2013 на 14:36
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Има разлика в тези снимки нещто те послъгват ми се струва.![]()
How the fuck си сигурен, че не е fake и си пишеш с някво животно o.O?
Харесал си момичето от снимките и характера на този човек, с който си пишеш. (duh)
Интересно ми е как не си се досетил, че те лъже.
Айдее ойде коньо у реката...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
хаха тва да не е пепа свирката от селото на един приятел![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честно тая снимка с леопардовата гнусотия по тялото е ,,красива'' ..?Въх.. Why like that !? O.o
|DC -Wild#Cat!!♥
Според мен се срамува да се покаже пред теб, може би защото се мисли за грозна, не знам. Ако искаш я питай за телефона й, ако ти го даде и звънни някой ден и така ще разбереш дали е някой чичка или си е някой момиче, което не иска да се показва пред теб.
П.С Ако много настоява да не ти даде телефона си значи е някой чичка.
Какво толкова не му харесвате на момичето?Чаровна и лъчезарна е, има страхотна усмивка и е надарена.Интересно ми е да видя някоя бивша/настояща приятелка на тия разбирачите от женска красота, ама все си мисля, че тогава аз ще се смея и ти много.
Според мен те гъбарка, а и мисля, че на тези снимки не е едно и също момиче !!!
Момичето от снимките е едно и също...............но това не е толкова важно.
Чакам пичагата, който твърди, че я познава, да ми отговори на личното и да видим дали наистина е така.
ти Catfish гледал ли си? Ако не си, намери си го и гледай, поне ще се успокоиш, че не си единственият излъган![]()
Ааа, т'ва беше баси болният филм, хорърите пасти да ядат.
Женско съм, и мерси, човек.
Абе, авторе, аз съм много тъпа, не знам как не се сетих. Слушай сега, хващаш някой приятел, който ги разбира тия неща или си намираш доброволец от форума и го караш да провери exif данните, т.е. датата и локацията на снимката (поне теб това те интересува). Повечето устройтва по дефолт я записват, така че все на някоя снимка ще имаш успех.
Сега - някой от форума навит ли е? Знам, че си имаме много сладурковци тук - хайде да разнищим историята, хора.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Пичага, можеш да оцениш най-добре колко истински е профилът, като видиш от колко време съществува. В твоя случай най-добре й тегли една майна, защото вероятно е фейк. Тва е брат, мн кофти е, знам, ама по-добре сега да заебеш мисълта за това „момиче", от колкото после да се срещнеш с някой нещастник, или с никой.
Представа нямам за какво говориш и мисля, че нямам и приятел, който да може да помогне с това.Ако на някой от форума му се занимава - ок, да заповяда.Аз ще направя каквото се изисква от мен.
Само да добавя за тези, които явно не следят внимателно темата и продължават да си мислят, че общувам с чичко...Имам номера на момичето и сме се чували, така че стига с глупостите.
Последно редактирано от perf0rmance : 08-01-2013 на 18:42
Туко що изгледах тоя филм Catfish, мамка му, 9 месеца да въртиш един човек, нямам думи мамка му,..