.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Абе пич, снимките не са на момичето, което ти пише, фейсбука й е менте, а тая от снимките е бахти противната.
    Schhh! Hear the silence...

Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Вероятно е някоя комплексирана девойка, чийто външен вид няма нищо общо с този на момичето от снимките. И понеже е филмарка я е страх, че като разбереш, че не е тази, за която се представя, ще й теглиш майните и ще спреш да се занимаваш с нея и да й вдигаш нищожното самочувствие.
    Напълно прав.

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ Виж мнението
    Абе пич, снимките не са на момичето, което ти пише, фейсбука й е менте, а тая от снимките е бахти противната.
    Ти да не си медиум, че си толкова сигурен?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Вероятно е някоя комплексирана девойка, чийто външен вид няма нищо общо с този на момичето от снимките. И понеже е филмарка я е страх, че като разбереш, че не е тази, за която се представя, ще й теглиш майните и ще спреш да се занимаваш с нея и да й вдигаш нищожното самочувствие.
    +1

Авторе, гнила и е работата сякаш. Момичето от снимките не изглежда да е от срамежливите типажи. А дори да е това с дзверенето при всеки твой опит да си уредите среща е много съмнително.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    100% фейк в такъв случай.
    +1

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Защо не пробваш с "търсене по изображение" в Google? Все нещо ще излезе.

П.П: излъгах те, нищо нямаше
    Последно редактирано от IWannaBeSedated : 07-31-2013 на 14:36

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Супер фен Аватара на spopi
    Има разлика в тези снимки нещто те послъгват ми се струва.

Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от perf0rmance Виж мнението
    Ти да не си медиум, че си толкова сигурен?
    Явно медиумите в този форум сме много

How the fuck си сигурен, че не е fake и си пишеш с някво животно o.O?

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Харесал си момичето от снимките и характера на този човек, с който си пишеш. (duh)
    Интересно ми е как не си се досетил, че те лъже.

Познавам момичето от снимките ... Казва се Нина и е от Пловдив

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DENKAZ Виж мнението
    мхмн

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от thesimo Виж мнението
    а сяяяяяяяяяяяяяяяяя
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от thesimo Виж мнението
    Писах ти на лично.
    Иначе тотално разминаване...най-вероятно съвсем скоро ще съм на 100% сигурен как стоят нещата

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Айдее ойде коньо у реката...

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

хаха тва да не е пепа свирката от селото на един приятел
    Честно тая снимка с леопардовата гнусотия по тялото е ,,красива'' ..? Въх.. Why like that !? O.o
    |DC -Wild#Cat!!♥

Според мен се срамува да се покаже пред теб, може би защото се мисли за грозна, не знам. Ако искаш я питай за телефона й, ако ти го даде и звънни някой ден и така ще разбереш дали е някой чичка или си е някой момиче, което не иска да се показва пред теб.
    П.С Ако много настоява да не ти даде телефона си значи е някой чичка.

Град
    София
    Какво толкова не му харесвате на момичето?Чаровна и лъчезарна е, има страхотна усмивка и е надарена.Интересно ми е да видя някоя бивша/настояща приятелка на тия разбирачите от женска красота, ама все си мисля, че тогава аз ще се смея и ти много.

Според мен те гъбарка, а и мисля, че на тези снимки не е едно и също момиче !!!

Момичето от снимките е едно и също...............но това не е толкова важно.
    Чакам пичагата, който твърди, че я познава, да ми отговори на личното и да видим дали наистина е така.

ти Catfish гледал ли си? Ако не си, намери си го и гледай, поне ще се успокоиш, че не си единственият излъган

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    ти Catfish гледал ли си? Ако не си, намери си го и гледай, поне ще се успокоиш, че не си единственият излъган
    Ааа, т'ва беше баси болният филм, хорърите пасти да ядат.

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Не те знам какво си, но често срещам твои мнения из форума и .. евала, човек, много ме кефиш
    А по темата - казаха ти вече какво да правиш.
    Женско съм, и мерси, човек.

Абе, авторе, аз съм много тъпа, не знам как не се сетих. Слушай сега, хващаш някой приятел, който ги разбира тия неща или си намираш доброволец от форума и го караш да провери exif данните, т.е. датата и локацията на снимката (поне теб това те интересува). Повечето устройтва по дефолт я записват, така че все на някоя снимка ще имаш успех.
    Сега - някой от форума навит ли е? Знам, че си имаме много сладурковци тук - хайде да разнищим историята, хора.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Пичага, можеш да оцениш най-добре колко истински е профилът, като видиш от колко време съществува. В твоя случай най-добре й тегли една майна, защото вероятно е фейк. Тва е брат, мн кофти е, знам, ама по-добре сега да заебеш мисълта за това „момиче", от колкото после да се срещнеш с някой нещастник, или с никой.

Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Ааа, т'ва беше баси болният филм, хорърите пасти да ядат.

Женско съм, и мерси, човек.

Абе, авторе, аз съм много тъпа, не знам как не се сетих. Слушай сега, хващаш някой приятел, който ги разбира тия неща или си намираш доброволец от форума и го караш да провери exif данните, т.е. датата и локацията на снимката (поне теб това те интересува). Повечето устройтва по дефолт я записват, така че все на някоя снимка ще имаш успех.
    Сега - някой от форума навит ли е? Знам, че си имаме много сладурковци тук - хайде да разнищим историята, хора.
    Представа нямам за какво говориш и мисля, че нямам и приятел, който да може да помогне с това.Ако на някой от форума му се занимава - ок, да заповяда.Аз ще направя каквото се изисква от мен.

Само да добавя за тези, които явно не следят внимателно темата и продължават да си мислят, че общувам с чичко...Имам номера на момичето и сме се чували, така че стига с глупостите.
    Последно редактирано от perf0rmance : 08-01-2013 на 18:42

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Туко що изгледах тоя филм Catfish, мамка му, 9 месеца да въртиш един човек, нямам думи мамка му,..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си