- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не е свързано със секс, но ми е много важно да разбера истината!
Има ли някакво развитие по темата с това момиче?
И на мен ми мирише на фейк профил... виждала съм някакви момичета с по 34923849 лайка и коментара на снимките и двойно толкова приятели и след някакво време съвсем случайно съм намирала снимките им в Интернет под съвсем друго име. Просто такива работи са често срещани тея дни, трябва да си по-внимателен.
От 7 месеца си пишеш с травестит. Честито!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
На две от снимките е едно момиче от София, квартал надежда. Казва се Мери![]()
Забележи бретоните на момичетата...различни са!А и не ми изглеждат като едно момиче! Фейк, фейк, фейк!!!
и на мен ми се струва че на снимките с пуснатата коса е едно момиче а на другите две е друго, иначе какво стана с хората които я познават
Хаха, горкият ти! Иначе и на мен ми се струва, че на снимките момичетата са различни, ама знам ли.
Все пак внимавай, тези, които уж я познават, може нещо да те мотаят.![]()
Аз тебе нещо не мога да те разбера.. 100 човека ти писаха, че е фейк, отделно имаше коментари, в които ти бяха написани добри съвети как да разбереш дали е фейк, на снимките изглеждат като две различни момичета, ти пускаш темата, защото искаш съвет и се съмняваш И ВСЕ ПАК си държиш на своето, че си е тя и не е фейк. Ми сори, ама ти сам нещо си противоречиш.![]()
Не обиждай, палячо...тези двамата идват и казват нещо, което може да го каже абсолютно всеки, но след това странно защо не застават зад твърденията си с факти, а се покриват?Кой ми е бил крив(освен теб, след като очевидно си неадекватен) и с кого съм спорил досега?
За мен е важно да имам 100%-во доказателство, че това е/не е ТЯ.Не хипотези, не разсъждения, не догадки....
Последно редактирано от perf0rmance : 08-08-2013 на 21:35
Е затва мразя интернет запознанствата
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Виж колко хора ти казват, че не е едно и също момиче и че е фейк. Щом си я чувал и знаеш, че е момиче, значи е момиче, което не е особено сигурно и доволно от външността си и праща чужди снимки. Това от ясно, по-ясно. Едва ли ще се намери някакво неоспоримо доказателство в интернет. Пробвай да отидеш до нейния град тогава. Помоли я много настойчиво за камера. Пиши на приятелите и във фейсбук. Тука едва ли можм да ти помогнем повече от това да кажем, че не е тя на снимките.
Ми вземи си намери детектив тогава, за да имаш 100 процентово доказателство. Никой не ти е длъжен да ти търси тука девойките, с които се запознаваш по интернет и да се обосновава най-подробно. И аз искам много нещаНе виждам да си някакъв много важен, че специално някой да се занимава да те лъже. И не казвай палячо на хората.. моля те първо погледни себе си
![]()
Ти си страшен олигофрен, заклевам се....за трети път ли да те карам да ме цитираш, че да видим къде по-точно и как съм ЗАДЪЛЖАВАЛ някого да я търси, че съм ИСКАЛ СЪВЕТИ, или пък съм СПОРИЛ с някого и че ВСИЧКИ МИ БИЛИ КРИВИ???Спри да пишеш глупости, че си смешен или може би просто си малоумен - не знам.Изглежда напълно олицетворяваш примитивното и безмозъчно животно от аватара ти.
Е ти по тази причина нямаш и аватар, защото представям си какъв си. Колкото до животното от моя аватар, радвам се, че мислиш, че го олицетворявам - определено е трилион пъти по умно от тебе. Казваш ми, че съм малоумна, но не аз не мога да разбера дали някой, с който съм се запознала по интернет е този, за който се представя в размките на 7 месеца
![]()
Последно редактирано от Hidayet : 08-09-2013 на 18:23
Ами да ти кажа честно,няма вид на срамежливо момиче и според мен профила и е факе,така че бъди реалист,не бъди толкова наивен и не си губи повече времето с нея.
Фейк беби .. Нека пътува .. Бензина е скъп и без това .. Намери си някоя от твоя град .. От къде си ;д
Прати ми 3те й имена на лично и всичко ще ти изпея като съм си на компа.
Последно редактирано от Minwu : 08-09-2013 на 23:23
кво значение има дали е тя или не е тя, като така или иначе не иска да се видите ;д
От София съм :д Аз лесно мога да си намеря някоя от тук, но не е там въпроса.Привързал съм се към това момиче, за всичко се разбираме чудесно, може да си говорим за всичко, допълваме се...може и да не е фатално, ако тя не е тази, за която се представя, ще видим.Аз още преди около месец, когато споменах да се видим и тя в последствие започна да се измъква се замислих сериозно за тъпите снимки и съмнителния й фейсбук, преди това въобще не съм отдавал такова значение на всичко това, а просто й вярвах.След като споменах, че се държи странно, въпреки че тя самата толкова иска да се видим и изведнъж сега не ставало, започнах да я разпитвам и да й намеквам, че явно крие нещо и то най-вече със снимките, тя разбира се ядоса и се скарахме.Казва "ти от къде си толкова сигурен, защо да го правя, защо не ми вярваш" общо взето обичайните неща...Само тя знае истината, а аз искам да открия това момиче от снимките, защото само така, ако се окаже, че не е тя, просто ще й го забия черно на бяло и тогава вече няма да има какво да каже.Ще има два варианта - да разкрие истинската си самоличност или да приключим с всичко веднъж завинаги.
Последно редактирано от perf0rmance : 08-10-2013 на 23:07