- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ще мога ли да издържа
без сън 48 часа
направо си се чудя, ще пътувам днес пък се зарибих с един много як сериал и не съм мигвала тая вечер.. Вчера пак..
И в следващите 16 часа пак не трябва да мигвам.
3 кафета за ся обаче очите ми се затварят. Ако легна - смятай изпуснала съм пътуването и няма да стана от леглото 2 дни.
Мм, и аз като не си лягам, след това не ме търси минимум 20 часа.
Кафета не помагат, поне на мен.![]()
Моят личен рекорд е от 30 и няколко часа, но не ми се е случвало да не се наспивам заради сериал.![]()
Аз ако не спя примерно 24 часа, в началото много ми се спи, но после свиквам с безсънието и не ми е проблем... Въпроса е да мина тази граница в която много ми се спи и после вече нямам проблем...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
48 са много, ше загредиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А кой е тоя сериал , би ли споделила
п.с Вива Канари !!!
моя рекорд е 53 часа,човек свиква и странното е,че след 53 часа без сън си легнах към 5 и не ми се спеше много,много..![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Има някой субстанции ,след като ги приемеш може да не спиш доста![]()
http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...B0%D0%BD%D0%B5
Номерът е да достигнеш 40 часа без сън.![]()
Много кафе и ако има някой покрай теб на всеки час по 20 мин. сън, после те събуждат. Три-четири пъти и ще се чувстваш по-добре.
Душове с хладка вода.
Вода с лимон или портокалов сок.
Другият вариант е да се напиеш.
Ментолови цигари и много джвакане на дъвки.
Постоянна и силна музика - не нещо зациклящо, ами техно, чалга или поп.
Много, много писане - по форуми, фб и т.н. Или решаване на задачи. Зависи кое е твоето нещо.
Разговори винаги помагат - ИРЛ или конферентен, все в гъз, помага.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Не бих съветвал дори теб да правиш подобна мизерия.
Кой е сериалът? :Д
Иначе аз съм издържала, ама после спах около 24 часа. Общо взето излишна загуба на енергия. :Д
Мисля, че ви бия всичките. : )
Един авер беше изкарал 3 дни без да спинакрая чак пи един валидол, че взе да му се обажда сърцето
![]()
n00bs
Аз без енергийните или кафе не мога да изкарам толкова.
а пука ли ми?.........................................не еее
откъде да знам дали ще издържиш
омгг
Зависи от организма. Аз една нощ ако не съм спал, на другия ден съм буквално неадекватен![]()
пробвала съм до 36, какво толкова ако спреш да гледаш шибаната глупост и дариш мозъка си с нужната му доза време да си почине... мазохисти