.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Question Ц Е Л У Л И Т

Моля, всеки който знае нещо, за това как да го намаля, да каже..Ходя на фитнес, ама нищо..Предполагам всички имаме проблем с него.. и ако някой успешно се е справил с намаляването му, нека сподели..

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Спираш/намаляш драстично сладките работи , газираното и мазното.
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Ами аз със доста упражнения, тичане, здравословно хранене и мнооого вода постигнах добри резултати. Но се иска постоянство.

Трябват и редовни масажи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Тренировки,масажи,кремове.
    Малко сол, много вода.
    Сладкото не съм сигурна че има нещо общо точно с целулита, с напълняването да, ама...
    въобще вредните храни ги изключи.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Никакво мазно ,сладко и тестено.Хубаво е,че ходиш на фитнес-продължавай,няма да стане веднага.Храни се по-здравословно,с повече витамини и пий много вода.Ако искаш,може и на масаж да ходиш,аз лично не съм ходила,постигнах много добри резултати с нещата,които ти изброих,но нищо не пречи да опиташ.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Тренировки,масажи,кремове.
    Малко сол, много вода.
    Сладкото не съм сигурна че има нещо общо точно с целулита, с напълняването да, ама...
    въобще вредните храни ги изключи.
    Има общо, естествено. Въглехидратите задържат това, в това число са И плодовете и млечните.

Голям фен
    Град
    София
    ^Да, и по твоята логика, дай само да караме на вода и тревица! Съвсем други са причините за целулита- било то стрес, неправилна обмяна на веществата, неправилно хранене, генетика-ако щеш, застоял начин на живот, алкохол, цигари...
    Queen of the Damned

Абе, я споко. Къде прочете да казвам да не ядете тези храни? Просто е възможно да се образува И от тях, никъде не съм написала, че са основните причинители.
    Но като цяло е от обмяната на веществата, да, така че тренирането и ограничаването на боклуци дават резултат. Поне аз така си изчистих целулита.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    търкай си до кръв кожата с утайка от кафе ;д

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Отслабни и няма да имаш целулит.

Що за глупав съвет? Виждала съм доста слаби момичета с целулит

Целулита представлява подкожна мазнина,която си личи поради разкъсан слой кожа,от вътре навън. Когато надебелееш,кожата не се разтяга на момента,тя не е ластик,и за това се получава целулит,защото подкожната мазнина влиза в тези разкъсани местенца. А момичетата ,който ТРЕНИРАТ и са СЛАБИ ,нямат целулит. Слабите ОТПУСНАТИ момичета е съвсем нормално да имат целулит,защото 18-20% от теглото им са мазнини.

И какво, това да не значи, че 18-20% мазнини е много ли?!
    И не, не говоря за отпуснати момичета, които не тренират. Бях свидетелка на слабо момиче, трениращо лека атлетика, което седна и целулитът ѝ лъсна.

Супер фен Аватара на Jaune
    Така е, целулитът е основно ген.
    Има и дебели хора без целулит.

Напротив много са ,защото това е човек, който не тренира. Тя няма никакъв тонус в тялото си. Съответно нейното тяло е отпуснато,висящо. Една стегната жена с 18-20% мазнини ,ще изглежда 100пъти по-добре,отколкото такава ,която не тренира за тонус.
    Имай в предвид ,че тренировките на лекоатлетите са съвсем различни. Те не гонят тяло,те гонят бързина и други неща. В моя фитнес тренират доста лекоатлетки,има една която кляка с 170 кг ,а тя самата е 60, но няма кой знае какво тяло. Просто различни цели.

Знам, че с отслабване не се маха! И съм доста слаба, ако отслабна още повече не знам на кво ще заприличам..

Голям фен Аватара на shusha
    Една част при отславане изчезва, но винаги остава друга част.
    Разгледай кремовете из магазините, помагат , съчетани с правилен начин на живот.

Тогава ходи на фитнес и тренирай здраво . Тичай. Стегни си тялото и ще се махне. Обесних горе защо е възможно и слабите момичета да имат. Изчисти си хранителния режим . И ще стане до половин година.

А това с кремовете няма да го коментирам, че не е решение на проблема.

Град
    U4enik-tva malko li e
    Написах в друга тема, и тук ще напиша. Целулита ми по дупето беше много много отвратителен и гаден. Започнах да правя рандъм упражнения за дупе, започнах да си правя нещо като масажи с една четка - такава с косми, като тези на бебетата, но с по-твърд косъм. Със въртеливи движения четках като замаяна по 100 пъти на всяка буза всяка вечер. Боли малко. И понякога си пускам музика и си танцувам сама тъпо е, ама съм убедена, че и това оказа ефект. Не пия газирано ппц. Други лишения не съм правила, нищо не съм спирала да ям, ям си колкото попринцип. Пия си доста вода около 2 литра на ден. Това е, което аз направих и за няма два месеца целулита ми се вижда само като си стегна дупето, а смятам да продължа и да го махна напълно. От стриите изцяло съм се отървала пак за кратко време. Също така понеже е лято и ям по- малко, може и това да е оказало ефект върху целулита. А, да, и си намерих приятел (if you know what i mean ) Не знам тва до каква степен е повлияло. Дано съм била полезна :д

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Има общо, естествено. Въглехидратите задържат това, в това число са И плодовете и млечните.
    Млечните продукти като цяло са бъкани с въглехидрати...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    лактоза may be ?
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Голям фен
    Град
    София
    Вече се чудите с какво да оправдаете дебелината си!
    Queen of the Damned

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си