- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Гласувайте за новия админ
няма как, женена съм за арабски шейх, мисията на живота ми е да бъда негова робиня докрая
Глоби, липсваш ни в скайпа, ти беше душата на компанията и сега разговорите без теб са скучниМоля те, върни се, трябваш ни!
![]()
Гласувах за глобала ака илко, с надеждата да постигне мечтата си и да започне да се лекува.![]()
n00bs
Ами трябва да си спомниш кой ме изгони - точно ти с твоите изказвания тип Якуза от по-горе. Когато двамата си промените поведението, а и останалите, тогава може да си помисля.
чакай чакай
кой е илко???????
Аууу, кои са тия хора, дето го скапват![]()
n00bs
Няма такъв човек. Това е митологично име от мачоковия фолклор, но когато глоби стане админ, ще банне обиждащите. Якуза - още един кандидат за триене на регистрация. Хората, които скапват форона се броят на пръстите на едната, най-много на двете ръце. Няколко баннати правилно - нов живот за форона.
Админът може да е свален, но ето, че модераторите продължават да действат по стария начин и трият постове и банват, само не могат да трият всички постове и да трият регистрации.
Има шеги, които не ме кефят и затова няма да съм ви на разположение да си ги прилагате.
А стига не ща и да съм админ и мис форон штото ще кажат че е нагласено
Веднага да се гласува за мама![]()
Илко, как върви алтернативният форум? Като ти се отвори възможност тук го заряза? Нас също така ли ще ни зарежеш при по-добра оферта?
Гласувайте за мен, ще направя подписите по 50 стотинки, но ще можете да ги получавате своевременно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Гласувайте за мама и тя щя прави таратор за всички![]()