.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Smile Епилатор PHILIPS HP 6421/00

Понеже от доста време се каня да си купя епилатор, а не разбирам особено много от такива неща, реших да се допитам до по-опитните от мен. :3
    Че така де, разгледах сайта на Технополис и си харесах PHILIPS HP 6421/00, но си нямам и на идея дали е хубав, дали чисти хубаво и прочее... Въпроса ми е дали някой от форума го ползва и какво е мнението му? Заслужава ли си?

Ето и линк: https://www.technopolis.bg/b2c/detai...IPS-HP-6421/00

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Имам такъв подобен, рисунката му е малко по-друга, даже половината форум го използват. АМи не съм много очарована, преди бях общо взето доволна, но вече не работи изобщо както трябва

Явно ще трябва да се ориентирам към друг епилатор...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Ами моя не е точно същия, този ми причича като на обновена версия, пише че има 30-дневен пробен период, ако е истина защо да не пробваш?

Супер фен Аватара на weheartiit
    имам подобен,многоо бавно работи и стават много подкожни косъмчета
    + не обира всичко

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^^ +1

Аз имам този:
    100лв на вятъра, къса космите..

Аз сега си търся някои от най-старите. Ползвам на чинка ми от преди 10-15 години и съм много доволна. Но едва ли ще намеря някъде.. Или на Филипс, или на Браун
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Кола маската му е майката, но ми е трудно да си я правя сама, пък изпитвам някакъв необясним срам да отида на козметик.
    Благодаря ви иначе за споделените мнения! ;3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си