- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Целулит и стрии
Мацки , помощмразя си дупето .. отвратително е , не мога да го понасям ;( едва 40 кг съм а имам отвратителни стрии и целулит . Как да ги разкарам :@ Пробвах с някъв антицелутен лосион от Авон , нищо не стана . Чувала съм за маслото на Икаров , някоя пробвала ли го е ? Редовно си правя упражнения за дупе , то си ми е стегнато , ама тия гнусотии по него ужас ... Препоръчайте ми нещо ;(
Стрии не се махат. Може да избледният, но не и да се махнат. Целулитът се маха с тренировки и режим на хранене + евентуално масажи, ако имаш възможност професионални, ако не - в домашни условия. Тези, които аз съм пробвала и имат ефект са с кафе или с мед. Потърси в нета по - подробно как се правят, ако не знаеш. Иначе един от най - големите врагове на целулита е газираното и е задължително да го спреш![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Така, хора ппц не пиша отговори, само ви чета простотиите(на някои хора) когато искам да си оправя настроението, но понеже имам мнение по въпроса смятам да отговоря. От стриите се отървах и най-смело го заявявам. Мазала съм се с какви ли не мазила и простотии, накрая дойде лятото, започнах да ги мажа с маслото на икаров против стрии, изпекох ги отгоре хванах тен, те останаха бели и беше ужас. продължих да ги пека и мажа и ако щете вярвайте ама вмомента ги няма, има само 3, който бяха най-големи и се забелязват много мнооого трудно. Мазах се с това мазило около месец, месец и нещо. Нищо невъзможно няма, при мен се получи супер. Колкото до целулита- по бедрата не съм имала, имах и все още си имам по дупето. Беше много и гаден. Сега се забелязва единствено ако го стегна. Не съм пазила никакви диети. Единственото което правих е упражнения за дупе(не питайте какви, всеки ден различни раднъм упражнения от нета, квото дойде и то по 20тина минути ако има и толкова ;дд ), също така значи ако имате някаква четка за коса (аз ползвам една стара) но трябва да е с косми смсл такава като на бебетата дето ги решат с тях, но с по-твърд косъм, например ако не намерите друга четките за ресане на кучета са такива. Почнах с тая четка вечерта по 100 пъти на всяка буза на дупето ми да се зачерви хубаво. Боли. Но не много... така де и в добавка на това не знам дали ви се е случвало ама мен като ме хванат лудите си пускам музика и си ставам и си танцувам в нас
![]()
![]()
много е идиотско, знам. Всякакви стилове, каквото ми душа иска. И колкото и малоумно да звучи това нещо в комбинация с това с четката ми намали мноого целулита. Не съм го правила повече от два месеца и то с прекъсване, супер нередовна съм. Ама сега като видях резултат се надъхах и смятам да си го доизчистя. Както казах всичко е възможно! Недейте да се отказвате
ако се откажете, много ясно, че няма да има резултат. Не знам дали не се е отразило по някакъв начин това, че сега е лято, а аз през лятото ям малко. Ама си махам милинки и баници да ви кажа
Не знам как стана и аз, просто ви казвам, нищо не губите да опитате. Ако не се получи, съжалявам, не давам никаква гаранция, както казах и аз се шашнах като видях случайно огледалото по едно време ;дд Дано съм била полезна.
![]()
Забравих да добавя, че спрях газираното още по КоледаТака де, може и това да е повлияло.