Номинирам papugai.
Първоначално написано от OoVasKoO Номинирам papugai. Спри да ми се подмазваш, казах ти, че на мъже да не давам да ми духат.
Първоначално написано от papugai Спри да ми се подмазваш, казах ти, че на мъже да не давам да ми духат. Явно не е разбрал правилно.
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Явно не е разбрал правилно. Той е геймър, трябва му помощ и за да си върже обувките, нормално е да не разбере.
Първоначално написано от papugai Той е геймър, трябва му помощ и за да си върже обувките, нормално е да не разбере. Аа не поставяй всички под общ знаменател
Първоначално написано от sweetycherry33 Аа не поставяй всички под общ знаменател Това го кажи на психиатрите в лудницата- аз съм по-малко луд от Наполеон, защото съм му слуга. Всички сте на едно ниво идиоти, но някои са повече, а другите двойно.
Първоначално написано от papugai Това го кажи на психиатрите в лудницата- аз съм по-малко луд от Наполеон, защото съм му слуга. Всички сте на едно ниво идиоти, но някои са повече, а другите двойно. Това само за геймърите ли се отнася?
Първоначално написано от papugai Той е геймър, трябва му помощ и за да си върже обувките, нормално е да не разбере. Трябва му първо ниво височина и десето ниво акъл , да се сети - как да ги върже , нали така?!
Правила