- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Здравейте .С приятеля ми смятаме скоро да правим анален секс,но се страхувам ..За повечето момичета болката е много голяма.А също така е възможно и "изпускането" ..Задължително ли е да се прави клизма преди проникването или е достатъчно само да съм ползвала тоалетната преди това ? Имам лубрикант Глайтгелен,който смятам че ще свърши работа.Ще ползваме и презерватив,но съм чувала че може да има "петна " от ануса ..Вярно ли е това ?
Щом толкова го мислиш и разпитваш, значи скоро няма да го направиш.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Клизмата не е на 100% задължителна,но е най-сигурно така.Болката зависи от това дали приятелят ти знае как да подходи по-внимателно от началото,не е груб,дали използвате лубрикант,от позата и от собствената ти физика.Ако не се чувстваш готова или сигурна за това,недей да избързваш.
Гледай да не ти го пъха веднага, първо ануса трябва да се поразшири, за да не боли после толкова проникването.
Добра идея ще е и да си се изходила преди това, за да не стане някой фал после, макар че някои намират изхождането за секси. Използвайте лубриканта. Ако искате го пробвайте под душа за по-хигиенично и след акта се подмий. Важно! Не му позволявай след като ти го е вкарвал в ануса веднъж, да ти го вкара у вагината отново, не е хигиенично и това може да ти докара замърсяване!! Нека първо си го изчисти и след това.
Клизмата не е задължителна на 100% но ще те боли все пак ще ти е за първи път
Ползвайте лубрикант и не мисли как ще те боли. Повечето момичета ги боли, защото не правят нещо като хората. Освен това трябва да го искаш, ако си се навила, само защото приятеля ти е поискал... е, тогава по-добре не го прави.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз пък не съм се потготвяла и първия ми анален беше само със презерватив без лубрикант
Аз също не се подготвям особенно а за болката...след първите няколко пъти ще свикнеш.Това зависи и от момчето разбира се и трябва да използвате много лубрикант
Задължително лубрикант и нека в началото проникне с пръст докато се отпуснеш и физически и психически.Ако много те боли, не е задължително още първия път да си напъха и члена.
Ако не се прави редовно, мускула се свива и всеки път е като първи, нали?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако го направите като хората, няма да обърнеш внимание на болката.
След като се изходиш и сложите лубрикант, твоята роля е единствено да не се стягаш отзад. Напъваш се все едно отиваш до тоалетна. Понеже не можеш постоянно да се напъваш, поне стой отпусната и не се стягай. Изберете си и поза, в която няма да си стегната (ако си отгоре, например, ще си, ако лежиш по корем, вероятно няма). Неговата роля е да усеща кога се стягаш и да спира движението в тоя момент.
И почнете с пръсти, като постепенно да добавя по един (ползвайте лубрикант). Като стигнете до проникването с член, просто трябва да го направи достатъчно бавно. Може да прави "помпащо" движение с пениса като съвсееем леко увеличава натиска. Достатъчно бавно, че да проникне, да речем, за 3-4 минути. Много плавно. След това още поне 2-3 минути да влиза и излиза бавно, ти сама можеш да му дадеш знак кога да загрубеят нещата.
Ако си възбудена и си се стимулираш отпред, хептем няма да ти направи впечатление болката, ако има такава.
И не са нужни клизми, достатъчно е да минеш през тоалетната по голяма нужда и да се измиеш хубаво. Не знам колко често стават гафовете, но тая процедура ни е опазила.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Според мен по - добре ще е да си направиш клизма, просто ще е по - сигурно.![]()
Ами аз нямам особено голям опит в тази сфера и съм пробвала само 2 пъти,но бяха 2 поредни вечери.И аз много време се каних да го направя и си бях приготвила лубрикант,но се случи спонтанно и нямаше друг вид подготовка.Първият път имаше известна болка,но определено не е кой знае какво,а вторият беше супер яко.Пробвай,нищо не губиш...ако не ти хареса,здраве да е![]()
клизмата не е задължителна, аз лично най-много харесвам поза "лъжичка". ако си играе достатъчно с ерогенните ти зони мускулите в ануса ти се разширяват и избутват изпражненията навътре (когато ги стягаш, изкарваш). аз нямам нужда от лубрикант... ако съм достатъчно възбудена навлажняваме с вагиналните течности. още от начало започваме с пениса, а не с пръсти.. бавни съвсем леко натискащи движения... ако примерно те целува и хапе по врата и раменете и си достатъчно възбудена, няма да усетиш болката... тя е минимална... все пак, те съветвам да не го правите много дълго, защото се протрива твърде лесно. (не искаш да го изживяваш) забавлявайте се![]()
Ако ще ти е за пръв път - по-добре пробвай с някой по-опитен... АКо на момчето му е за пръв път - не знае как и оже да се получи неприятно усещане, което да те отврати от аналния... и после ще те е яд...
Първо-който го е страх от мечки да не влиза в гората.Второ-ползвайте презервативи Лада Нива - газят в дълбока кал![]()