Първоначално написано от sexyjujito свободен ли си тази вечер :P АА Димитър? Кой ще му пее тая вечер приспивна песничка ? :д
Първоначално написано от klimatronik АА Димитър? Кой ще му пее тая вечер приспивна песничка ? :д
Първоначално написано от sexyjujito Ай, ще го дадем на смразяваща за 1 ден да го гледа. Тя няма да се разсърди. :*
Няма да има бой.
Първоначално написано от Smrazqvashta Няма да има бой. ще има, ако по някаква причина не е свободен
Първоначално написано от sexyjujito ще има, ако по някаква причина не е свободен Е значи ще остана. Само да си намеря удобно местенце и да си направя пуканки.
Нали 1 ден, к'ва приемна майка?
Първоначално написано от Smrazqvashta Нали 1 ден, к'ва приемна майка? ами съгласихме се да го возиш на мотор :Д
Първоначално написано от klimatronik ами съгласихме се да го возиш на мотор :Д Нали знаеш, че ако ме ядоса БЕЗ ДА ИСКАМ може да изкантаря мотора ?
Първоначално написано от Smrazqvashta Нали знаеш, че ако ме ядоса БЕЗ ДА ИСКАМ може да изкантаря мотора ? ще ти чета от моята поезия, докато съм на мотора
Първоначално написано от dimitar., ще ти чета от моята поезия, докато съм на мотора Това какво значи, че няма да ме ядосваш?
Правила