.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Question Слаб ли съм?

Здравейте, аз съм на почти 12 и тежа 36 кила, не съм ли много слаб, ако искам да надебелея, не искам и не мога, защото тренирам. И още един въпрос, не съм ли нисък, 1.53-1.54 съм, имам чувството че приятелите ми започват малко да ме изпреварват по височина(особено момичетата)?

П.С: Колкото и да надебелея килата не ми личат.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Важно е патката винаги да стърчи напреде, ако си висок, ама с клюмнал уй - каква файда?

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Важно е патката винаги да стърчи напреде, ако си висок, ама с клюмнал уй - каква файда?
    +1

А сега сериозно

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Да, това е доста малко за твоята възраст.И височината, и килограмите.А кво тренираш ми е интересно?Шах?То друго с тия твоите мускули на 30-килограмов човек не може май...

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Как височината ще е малка за възрастта бе? 2 метра ли трябва да е?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Не се притеснявай, 'щото тия високите след години ще спрат да растат и ти можеш да ги изпревариш.

Цитирай Първоначално написано от Bobitowe Виж мнението
    имам чувството че приятелите ми започват малко да ме изпреварват по височина(особено момичетата)
    Спокойно, момичетата се развиват по - рано от момчетата. Ръстът ти си е напълно нормален според мен.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    И пак..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен
    Видях заглавието на темата и веднага си казах, ДА той е слаб щом не е ренджър. Замисли се сериозно в следващите години какъв искаш да станеш като пораснеш

Фен
    Ти си само на 12, все още има надежда в теб. Може да излезе доста добър ренджър от теб, силно вярвам в теб. Не ме разочаровай

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Не се притеснявай, 'щото тия високите след години ще спрат да растат и ти можеш да ги изпревариш.
    Ще спрат вика :Д Да да, ама не.И на брат ми така му викаха нашите, като беше 7ми клас 1,80, а тази година завърши и беше 2,05.
    За килограмите трябва нещо да направиш обаче.

Голям фен Аватара на pepa97
    Само с глупости се изказваш,ужас !

Като влезеш в пубертета ще качиш килограми и ще пораснеш на ръст, предполагам ..

Не знам, но ако си мислите че нямам мускули се лъжете...........Какво тренирам? Тренирам акробатика(земна на хълки), даже и имам полуоформени плочки, и съм сгрешил с килограмите тежа 37-38 кг.

Повече от фен Аватара на Falstad
    С тая акробатика и гимнастика не очаквай да станеш 2 метра

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bobitowe Виж мнението
    Не знам, но ако си мислите че нямам мускули се лъжете...........Какво тренирам? Тренирам акробатика(земна на хълки), даже и имам полуоформени плочки, и съм сгрешил с килограмите тежа 37-38 кг.
    А не бате ти си много мускулест 37-38 кг направо цепиш мрака броо(нали така говорихте вие нацепените 12 годишни?)

Аз съм по същия начин (момиче съм) слаба съм около 46 кг и съм висока 1.75 и тренирам волейбол ям много но нищо не ми се лепва спрях да играя волейбол вече от една година.Това не помогна.Същата съм както преди и продължавам да раста...

ДАЖЕ имал ПОЛУоформени плочки.Цици на 120 килограмова и плочки (полуоформени) на 40 килограмов не се броят.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Момче гледай си живота, играй с приятели, хапвай си спокойно и пиши в сайта когато станеш поне на 14 -_^
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

georgizm
    Guest
    Щом не си 2 метра и 50см на 12 години значи си умствено изостанал. Посети клиника.

Хахахах. Напълно ти е нормален ръста. Хапвай повече и ще се оправиш.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от RedRanger Виж мнението
    Видях заглавието на темата и веднага си казах, ДА той е слаб щом не е ренджър. Замисли се сериозно в следващите години какъв искаш да станеш като пораснеш
    Цитирай Първоначално написано от BlueRanger Виж мнението
    Ти си само на 12, все още има надежда в теб. Може да излезе доста добър ренджър от теб, силно вярвам в теб. Не ме разочаровай
    Тези двамата могат не само да ти решат проблема, но да ти оправят и цялата вечер.

Сигурно още не си влязъл в пубертета , като влезеш би трябвало да качиш някой килограм

Супер фен
    Пич, когато бях на 14, бях 161, доста нисичък, но след като влязох в пубиртета се издължих доста, раменете се разшириха и т.н ... А ти за 12 годишен си доста висок според мен, кг ги направи 40 ...

Ок, мерси, мисля че можете да лок.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си