- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка с 15 годишна
Аз съм на 24 а тя на 15 тази есен ще стане на 16! Виждате ли нещо нередно във такава връзка?
Нередното е, че си млад ереген и вместо да праскаш какичките от УНСС ти се занимаваш с пикли!
А ся като не съм ти на мнението и ми се караш
Щом ни търсиш одобрението, значи и сам се съмняваш, че има нещо нередно.
Ами да сега има нещо нередно,щото тя е на 15.Но когато стане на 20 вече на никой няма да му прави впечатление дали имате или нямате 9 години разлика.
Чак пък връзка. И какво? Ще я взимаш от училище и ще излизаш с приятелите и? Аз не бих го направил и не смятам, че е редно.
Нередното, е че ще си скъсате нервите. Разликата ви е много голяма и сте на различен акъл.
Попрпинцип 9 години не е чак толкова огромна и непреодолима разлика, но в случая, може да се окаже проблем. Докато ти вече си малко или много поулегнал и знаеш какво искаш, от тоя живот, тя е още неориентиран тиин, дето акъла му още за принца на белият кон. Едва ли би могъл да очакваш нещо сериозно от нея. Не мисля, че си струва да се занимаваш, по добре си намери някоя около 20, 20+ с която би могъл да имаш и повод да се замислиш за създаване на семейство.
сичко е наред
дори ще ти даде да й подписваш бележника ако много те обича
бе праскай я.. и тя е девствена и ти си девствен.. кво нередно има?
8 години е разликата не 9 аз ония ден ги навърших 24 а тази есен става на 16 в рамките на закона тъкмо![]()
Последно редактирано от I love Music : 08-06-2013 на 12:41
От сега ти казвам, че ще ти скъса нервите..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
абе ей, ненормалници
от кога 9 години са "нормална разлика"
ако единият е на 30, другият на 39 - тогава МОЖЕ БИ вече са на един акъл и освен тва и двамата са минали времето, когато им се живее, имат няква кариера и евентуално мислят за нещо сериозно
преди тва са от различни светове
как мое 15 годишна с 25 годишен да е НОРМАЛНО