- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някаква игра или какво?
ЗдравейтеТака, днес се случи нещо доста странно. С приятелката ми се видяхме и ходихме, тоест тя язди а ние бяхме с едни мотори и се разкарахме доста добре. Та, след това, като оседлахме коня, тя ми каза, много съм уморена и няма да стоя, ще си лягам. Аз и казах добре и тя все пак остана малко. Момчетата си тръгнаха. Останахме сами. Аз седнах до нея и понечих я целуна, но тя се отдръпна доста странно. После отново пробвах, нищо. Просто ми е трудно да стоя и да си гледам приятелката без да си я прегърна и целуна.... Накрая я попитах какво става и тя с някак си така странно изражение ми каза много съм уморена, и се прибра. WTFFFFFFF Ок, разбирам че е уморена, ездата не е лесна, особено в галоп, но според мен, тя все пак има сили да поостане с мен и да ми даде прегръдка поне. Очаквам вашите коментари за тъй странното държание на гаджето ми. Благодаря ви предварително!
![]()
![]()
Очаквала е да извадиш салама, а ти й даваш целувки.
Бъди месар, а не женчо!
Дърпала ли се е преди? За първи път ли язди?
А секс правите ли? Тя правила ли е?
Ами, брато, знам че звучи странно, но някои момичета свършват от търкане при езда. Ако наистина не свързваш поведението и с някакво друго събитие, може да е това, и затова нещо да и е станало неловко. А може и просто да си я изнервил с нещо без да подозираш и тя в типичен женски стил да се цупи.
Разсърди й се и не я търси, докато не те потърси тя.
Абсолютно сериозен съм. :Д
Аз ли спамя или ти? Защото все пак аз коментирам темите, а ти явно не можеш да асимилираш пост по-дълъг от 2 реда, защото се затрудняваш.
Щото не ми се спи, примерно, или защото много искам да посъветвам някой тийнейджър в затруднено положение.
К'во ми държиш сметка, бе, минет?