- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- цигари през 90 дневната диета
Никой не те кара да се храниш еднотипно,диетата която включва и протеини и въглехидрати и мазнини от всякакъв вид е балансирана диета,трябва ида и микроелементите,демек витамини минерали ,които ако не от храна трябва да ги приемаш от аптеката/магазина за добавки.
Относно бъбречната недостатъчност зависи какво е правила и как го е правила. Всеки може да си разправя каквото си поиска,да дойде при мен аз да й казвам какво да яде и как да тренира и ще приема по 2 пъти повече протеин и нищо няма да й стане.
Г-н Пиер Дюкан...
Г-ца Прасе Прасчева.
Кой ти казва да броиш калории ? Кой ти говори да ходиш на фитнес?
И аз работя по 8 часа. Ама има ли желание има и начин. Истината е ,че нищо не ти пречи да ядеш по 3-4 пъти на ден. И да се храниш здравословно. А пречи ли ти след работа да се прибереш да си сложиш гащи за тренировка и да изкачиш 10 етажа . Примерно. Не не ти пречи,просто те мързи и се оправдаваш с работата. Просто ти не се интересуваш от това как изглеждаш и по-важно как си отвътре. И естествено,че всички храни съдържат това което пише. Замисли се,че има много хора,с различни алергии. Производителите не могат да си позволят да слагат нещо,без да го напишат. А ако ми говориш за зеленчуците и плодовете от пазара,да за тях няма как да си сигурен,аз затова не ги купувам. А захарта,където всички я бичите като откачени няма да я коментирам. И нея не я консумирам.И познай какво ,здравословно съм в перфектно състояние.
Това за приятелката и бъбреците също. Не са и виновни белтъчините,виновна е тя.
Последно редактирано от marrcandy : 08-09-2013 на 10:56
DownloadVirus, разбра ме грешно, просто казвах к'ва диета е пазело моето момиче, не се пренадъхвай, в тия жеги може да ти стане зле.
marrcandy, правил ли си химичен анализ на храна някога? 'Щото аз съм правила на прясно мляко и голямо буу хуу за надписа "без консерванти" отгоре. Знаеш ли с к'ви препарати се третират кокошките преди да бъдат закарани в кланницата и да се превърнат във филето, което е панацеята на всички проблеми? А след като се превърнат в това филе и до момента, в който стигнат до магазинския тезгях откъдето ги вземаш? 'Ма вярвай ми, че в тоя случай протеини и въглехидрати са ти най-малкия проблем. И стига с тая захар, д г е, и аз не консумирам захар от години насам, така че спри се вече.
Не се пренадъхвам,ако мислиш влагам нерви в това,което пиша много грешиш.Пестя си ги за истински дертове,а не за по форумите.. Аз ти казах да дойде аз да я тренирам и да й казвам колко да яде и пие да видим дали ще получи пак проблеми с бъбреците,освен ако няма вече някакъв проблем,тогава се регулира по различен начин.
А това с месото всички го знаем,имат консерванти,имат Е-та,повечето меса са на открито лазят ги мухи,кръв тече навсякъде,подлагат ги на голяма жега /под слънце/,но определено проблемът си остава с протеините въглехидратите и мазнините.Те са най-големият проблем.
Да, но не е казано, че не могат да се смесват протеини и мазнини, ПРИМЕРНО. Т'ва имам предвид.
Много добре знам, че не е така за храненето късно вечер, проблемът е, че повечето хора ядат и през деня, И КЪСНО ВЕЧЕР, пред телевизора най-често, нездравословна храна и си вдигат калориите много => дебелеят.![]()
Не,не могат,забранено е.Ако ги смесиш това не е разделно хранене.
Разделното хранене се основава на отделното приемане на белтъчини и въглехидрати, мазнините тука нямат общо![]()
Олеле тука само спорите така и не получих отговор на въпроса ми . 90 дневната съм решена , че няма да я спра , инат съм и няма .
^Те хората за добро ти говорят, ама магарето си е магаре!
Queen of the Damned
Дам. Have fun and take care!![]()
И стига с тая захар, д г е, и аз не консумирам захар от години насам, така че спри се вече.
не можете да не консумирате захар.. Разберете го един път за винаги може да не е пряко, но винаги има захар дори и в някой солени храни има захар например в лютеницата също има..