- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Май ще си умра девствена :D:D::D
И аз съм на 15 не съм правила секс..., но мисля, че проблема е в него, защото щом пръстите влизат и казваш, че си възбудена май той неможе да си задържи самолета![]()
Мацка недей да си мислиш,че приятелят ти си има нужди, на тази възраст като не си правил мн секс, не се усеща като нужда, пък и да ти кажа,че губиш много че не го правиш,не само на теб се е случавало да не стане от първия път, не се притеснявай.![]()
When you dream anything can happen.
значи на 15 й е рано за секс , а да прави свирки не е нещо неподходящо за момиче на нейната възраст..интересно .
иначе по темата - спокойно , рано или късно проникването ще стане факт и вероятността да умреш девствена е изключително малка .
Лошото е, че като почне от 15 годишна да се плющи в позата "дигам краката пък ти там ръгай" и после ще си мисли, че прави секс. Мек му е на пича и това е почти 90% твоя вина. Какво не ти харесва в духането не мога да разбера (освен ако пича няма хигиена и има засъхнало сирене по члена)..... Като не обичаш уста има и ръкоделие, ако и това не помогне му се потъркай малко и така.
Просто пробвaйте с презервaтив по лесно влизa и пробвaйте отгоре дa си ти a не той,a aко и товa не стaне пaзи си дупето или пии обезболявaщо)
Трябва да си спокойна и отпусната,той трябва да те предразположи,трябва леко да си влажна за да може да влезе.Не се притеснявай ще стане,просто се отпусни.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Момичето каза, че е сигурно и иска не мисля, че има смисъл да и давате съвети да изчака, след като е готова. Нормално е да не се получава, но според мен няма от какво друго да е освен да не си се отпуснала достатъчно. При мен първият път беше така и се мъчихме даже повече от 20 мин. но след това стана и удоволствието си заслужаваше търпението. Може и да си по-тясна, но следващият път когато решите да го правите се отпусни максимално, важно е да бъдеш доста влажна и подберете поза на която да стане по-лесно като за първи път. Ще стане![]()
Явно нашия е доста неопитен.Други варианти почти няма.
Такаа, когато с приятеля ми решихме вече да пристъпим към тоя толкова очакван акт, беше същото като при теб, с тая разлика, че се мъчихме доста около 20-30 мин няколко пъти (в един ден), накрая и двамата стиснахме зъби и си казахме че ако сега не стане, всеки път ще е така докато не се случи, пълна загуба на време. За тва не мисли нито за болката, нито за кръвта, не се стягай, стискай зъби 1 минута, а момчето да напъва здраво, докато не проникне. Отвратително, но такова е. Веднъж е, както се казва.
Каква ковра си, след като на 15 не си правила секс? Ти си девствен MILF ...
Първите пъти повечето момичета (и аз така бях) нямат особен контрол върху дудита-та си. И от напрежение и всичко там друго и просто се свива. Както когато майсторките ти го "стискат" за повече удоволствие, само 'дето е несъзнателно и не можеш да го контролираш и накрая става автогол.
Неотворена няма да останеш, спокойно.Отпусни се, мисли си за това как всичко ще мине наред и сигурно ще стане. Просто ти прекалено много се притесняваш (предполагам) и затова не става.
![]()
Миличка ти искаш ли да си от кучките правещи секс на по 13/14 години . Така ще разбереш дали е готов да те чака или е поредния бройкаджия търсещ място за оная му работа хах ?! Успех
Явно не си знае работата![]()
Въпросът въобще не е до годините. Важно е как се чувства.
И при мен беше нещо подобно. Първо говори с него, обясни му всичко това! После - отпусни се, възбуди се, не мисли за нищо. Може да опитате с пръсти първо - един след друг, после с пениса му. А и той трябва да е внимателен. Наистина опитайте с лубрикант, може да ви свърши работа, може и позата да смените... много хора казват, че е по-лесно ти да си отгоре първия път, но на мен лично това не ми беше лесно. Та, успех, не забравяй, че е важно ТИ какво искаш и дали си готова. Годините са цифра.
1-во Замисли се ако ти имаш дъщеря на 15-години , дали ще си ОКЕЙ тя да прави секс.
2-ро Ако е заради самата мода да го направиш още като дете , направи го , нека си модерна. Но никога няма да си по-модерна от момичетата които го правят на 12-13 годишна възраст.
Стани монахиня
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
авей пуфис на 15 и иска да не е детствена ,на къде си се забарзала ве няма се мре утреа и ти кво искаш на 15 да ти е кат микровълнова ли ?