.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Nesss333
    Guest
    И аз съм на 15 не съм правила секс..., но мисля, че проблема е в него, защото щом пръстите влизат и казваш, че си възбудена май той неможе да си задържи самолета

Мацка недей да си мислиш,че приятелят ти си има нужди, на тази възраст като не си правил мн секс, не се усеща като нужда, пък и да ти кажа,че губиш много че не го правиш,не само на теб се е случавало да не стане от първия път, не се притеснявай.
    When you dream anything can happen.

Повече от фен Аватара на jasmins
    деТствена бе не разбрахте ли?
    jasmer

Повече от фен Аватара на analgin
    значи на 15 й е рано за секс , а да прави свирки не е нещо неподходящо за момиче на нейната възраст..интересно .
    иначе по темата - спокойно , рано или късно проникването ще стане факт и вероятността да умреш девствена е изключително малка .

Лошото е, че като почне от 15 годишна да се плющи в позата "дигам краката пък ти там ръгай" и после ще си мисли, че прави секс. Мек му е на пича и това е почти 90% твоя вина. Какво не ти харесва в духането не мога да разбера (освен ако пича няма хигиена и има засъхнало сирене по члена)..... Като не обичаш уста има и ръкоделие, ако и това не помогне му се потъркай малко и така.

fckyou
    Guest
    Просто пробвaйте с презервaтив по лесно влизa и пробвaйте отгоре дa си ти a не той,a aко и товa не стaне пaзи си дупето или пии обезболявaщо )

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Трябва да си спокойна и отпусната,той трябва да те предразположи,трябва леко да си влажна за да може да влезе.Не се притеснявай ще стане,просто се отпусни.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Пробвали ли сте с лубрикант?

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    mwahahahaha, трагедията е пълна, 15 годишни фльорци да реват,че не са натаковани не знам дали да се смея, или да плача?!
    точно.. аз като видях темата и ми стана интересно викам я да погледна и като видях че няква на 15 реве че ще умре девствена направо се скъсах от смях

Напий се

Момичето каза, че е сигурно и иска не мисля, че има смисъл да и давате съвети да изчака, след като е готова. Нормално е да не се получава, но според мен няма от какво друго да е освен да не си се отпуснала достатъчно. При мен първият път беше така и се мъчихме даже повече от 20 мин. но след това стана и удоволствието си заслужаваше търпението. Може и да си по-тясна, но следващият път когато решите да го правите се отпусни максимално, важно е да бъдеш доста влажна и подберете поза на която да стане по-лесно като за първи път. Ще стане

Повече от фен
    Явно нашия е доста неопитен.Други варианти почти няма.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Такаа, когато с приятеля ми решихме вече да пристъпим към тоя толкова очакван акт, беше същото като при теб, с тая разлика, че се мъчихме доста около 20-30 мин няколко пъти (в един ден), накрая и двамата стиснахме зъби и си казахме че ако сега не стане, всеки път ще е така докато не се случи, пълна загуба на време. За тва не мисли нито за болката, нито за кръвта, не се стягай, стискай зъби 1 минута, а момчето да напъва здраво, докато не проникне. Отвратително, но такова е. Веднъж е, както се казва.

Каква ковра си, след като на 15 не си правила секс? Ти си девствен MILF ...

Цитирай Първоначално написано от Pr0gr3civ3R Виж мнението
    Според мен ще е по-добре за теб да изчакаш още една година ...
    И от мен +

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Като пробвате с пръсти, пробвате ли с достатъчно пръсти?

В смисъл, ако физически пръстите влизат, трябва и законите на физиката да счупите, че да не влезне и кора.
    Първите пъти повечето момичета (и аз така бях) нямат особен контрол върху дудита-та си. И от напрежение и всичко там друго и просто се свива. Както когато майсторките ти го "стискат" за повече удоволствие, само 'дето е несъзнателно и не можеш да го контролираш и накрая става автогол.

Голям фен Аватара на Dusty
    Неотворена няма да останеш, спокойно. Отпусни се, мисли си за това как всичко ще мине наред и сигурно ще стане. Просто ти прекалено много се притесняваш (предполагам) и затова не става.

Миличка ти искаш ли да си от кучките правещи секс на по 13/14 години . Така ще разбереш дали е готов да те чака или е поредния бройкаджия търсещ място за оная му работа хах ?! Успех

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от anc4etu0 Виж мнението
    Миличка ти искаш ли да си от кучките правещи секс на по 13/14 години . Така ще разбереш дали е готов да те чака или е поредния бройкаджия търсещ място за оная му работа хах ?! Успех
    Ти колко 13/14 годишни кучки познаваш? Колко сексове са правили тея?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Явно не си знае работата

Въпросът въобще не е до годините. Важно е как се чувства.
    И при мен беше нещо подобно. Първо говори с него, обясни му всичко това! После - отпусни се, възбуди се, не мисли за нищо. Може да опитате с пръсти първо - един след друг, после с пениса му. А и той трябва да е внимателен. Наистина опитайте с лубрикант, може да ви свърши работа, може и позата да смените... много хора казват, че е по-лесно ти да си отгоре първия път, но на мен лично това не ми беше лесно. Та, успех, не забравяй, че е важно ТИ какво искаш и дали си готова. Годините са цифра.

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от youmakemewannadiee Виж мнението
    Здравейте, на 15 години съм, момиче, от близо година си имам сериозен приятел, много го обичам и му имам пълно доверие. Той е 1 година по-голям от мен и го е правил, а аз съм девствена. Не ми е давал никакъв зор да го правим, даже не бяхме говорили за секс, преди няколко месеца аз се почувствах готова тъй като му имам доверие не се притеснявам от болката и така нататък и смятам, че е съвсем нормално въпреки годините ми след като самата аз го искам и то не с който и да е, а с него. Първия път, когато пробвахме, бях притеснена или по-скоро се вълнувах как ще е какво точно ще стане...Е да ама нищо не стана, стояхме около 20/30 мин да се мъчим да стане нещо и НИЩО. Пръсти влизат, бях възбудена, но не стана, дори малко не влезна..Пробвахме още 3 пъти и отново не стана. Не знам вече, първия път си мислех, че е нормално, защото ми е било леко притеснено, но след като и втория и третия и четвъртия не стана малко почвам да се притеснявам. Знам, че той няма да ме зареже защото не се е получило, но вече почва да ме притеснява, че изобщо няма да ни се получи, а наистина си го обичам това момче и всеки път като не стане ми се върти мисълта в главата, че той хубаво не е зареди това с мен и няма да ме зареже, но си има нужди и ако все така не става ще му омръзне само да пробваме, а и защо да е с мен след като може да си хване някоя с която от 1я път да стане... Не знам, казват, че се притеснявам, но не усещах до сега притеснение, но пък след като 4 пъти не стана сега вече петия ще ми е наистина притеснено.. Набива ме на смях понякога, че ще си умра девствена, ама пък понякога ми се реве, че ИСКАМ да му дам всичко от което има нужда, а НЕ СТАВА Нямам конкретен въпрос, по-скоро ако някой може да ми даде съвет или е бил в подобна ситуация ще се радвам да ми помогне
    1-во Замисли се ако ти имаш дъщеря на 15-години , дали ще си ОКЕЙ тя да прави секс.
    2-ро Ако е заради самата мода да го направиш още като дете , направи го , нека си модерна. Но никога няма да си по-модерна от момичетата които го правят на 12-13 годишна възраст.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Стани монахиня
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

BoxiL
    Guest
    авей пуфис на 15 и иска да не е детствена ,на къде си се забарзала ве няма се мре утре а и ти кво искаш на 15 да ти е кат микровълнова ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си