- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка или само секс .. ?!
Здравейте ,от 4 години харесвам едно момче той си има гадже от 2 години но на скоро си купонясвахме в къщата на един приятел и то ме викна на горния етаж и аз разбира се се качи ии легнахме на леглото говорихме си и той ми каза че има симпатии към мене и че съм била много хубава и все такива мили неща и после ме попита дали иска да ми е първия и аз отговорих че искам но не сега и тука защото е пренаселено (се пак бяха около 30 човека долу ) и той каза ми хубаво и си слезна на долу разсърди ми се малко но после се оправихме а сега в момента се чувствам напълно готова да го направя и искам да е с него но не знам как да му го кажа моля ви помогнетеБлагодаря предварително , и искам да добавя че съм на 15 а той на 20
![]()
Аз не разбрах каква е идеята ти. Защо ни питаш дали е връзка или само секс, след като вече си решила да си разтвориш краката?
м питам защото той каза че ме харесва и после си говорихме за секс и се чудя дали не го е казал само за да ме мине или наистина иска връзка и ме харесва![]()
Ама пича още ли си има приятелка? Ако е обвързан не прави нищо, тъпо е..
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
м не каза ми че е скъсал с нея заради мене и както вече казах се чувствам готова и не знам как да му го кажа и дали иска само секс или връзка
Ами виж са, не е някакво готино някакъв "пич" на 20 да прави секс с 15 годишна... Някак си..![]()
Разтвори си краката, той ще те мине няколко пъти докато му омръзнеш и ще те заебе. Освен това мисля, че не си първата, нито последната, с която е постъпил по тоя начин и мъничко съжалявам приятелката му. Ама мъничко щото и тя е проста, може би колкото теб, а може би малко повече.
Ти си решаваш.
м 2 години ходеше с момиче по малко от мене и тя самата ми е споделяла че са го правили не мисля че с 15 ще е по лошо от колкото с 14
Мога и аз да съм ти първия, за да не излагаш пред него.
Ако имаше достатъчно акъл нямаше да искаш съвети. Не е ли обвиъс, че пича е видял че си глуповата и навита и иска да те мине, ама явно и той е някакъв мега тъпото парче щом на 20 се занимава с 14-15 годишни..
м да ясно тоест му е само за секса но защо тогава е зарязал гаджето му се пак 2 години са били заедно
защото го познавам братовчед е на най-добрата ми приятелка и не мисля че е такъв и писах тук защото се колебая