.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Връзка или само секс .. ?!

Здравейте ,от 4 години харесвам едно момче той си има гадже от 2 години но на скоро си купонясвахме в къщата на един приятел и то ме викна на горния етаж и аз разбира се се качи ии легнахме на леглото говорихме си и той ми каза че има симпатии към мене и че съм била много хубава и все такива мили неща и после ме попита дали иска да ми е първия и аз отговорих че искам но не сега и тука защото е пренаселено (се пак бяха около 30 човека долу ) и той каза ми хубаво и си слезна на долу разсърди ми се малко но после се оправихме а сега в момента се чувствам напълно готова да го направя и искам да е с него но не знам как да му го кажа моля ви помогнете Благодаря предварително , и искам да добавя че съм на 15 а той на 20

Мега фен Аватара на Smrazqvashta

И ако може без хейт просто ако можете помогнете или не пишете ..

Аз не разбрах каква е идеята ти. Защо ни питаш дали е връзка или само секс, след като вече си решила да си разтвориш краката?

м питам защото той каза че ме харесва и после си говорихме за секс и се чудя дали не го е казал само за да ме мине или наистина иска връзка и ме харесва

Голям фен Аватара на nevermind...
    Боже.. колко отчаяни хора ходят по тая земя.. ;х

ще помогнете ли или ще се заяждате ?!

Ама пича още ли си има приятелка? Ако е обвързан не прави нищо, тъпо е..
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

м не каза ми че е скъсал с нея заради мене и както вече казах се чувствам готова и не знам как да му го кажа и дали иска само секс или връзка

Ами виж са, не е някакво готино някакъв "пич" на 20 да прави секс с 15 годишна... Някак си..

Мега фен Аватара на tori
    Разтвори си краката, той ще те мине няколко пъти докато му омръзнеш и ще те заебе. Освен това мисля, че не си първата, нито последната, с която е постъпил по тоя начин и мъничко съжалявам приятелката му. Ама мъничко щото и тя е проста, може би колкото теб, а може би малко повече.
    Ти си решаваш.

м 2 години ходеше с момиче по малко от мене и тя самата ми е споделяла че са го правили не мисля че с 15 ще е по лошо от колкото с 14

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Мога и аз да съм ти първия, за да не излагаш пред него.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Разтвори си краката, той ще те мине няколко пъти докато му омръзнеш и ще те заебе. Освен това мисля, че не си първата, нито последната, с която е постъпил по тоя начин и мъничко съжалявам приятелката му. Ама мъничко щото и тя е проста, може би колкото теб, а може би малко повече.
    Ти си решаваш.
    Май по-ясно нямаше как да се каже.

м не мерси

Обиден съм ти. Няма да те возя на х5цата

Дам, просто парче си.

и защо така реши , просто искам съвет какво да правя

Ако имаше достатъчно акъл нямаше да искаш съвети. Не е ли обвиъс, че пича е видял че си глуповата и навита и иска да те мине, ама явно и той е някакъв мега тъпото парче щом на 20 се занимава с 14-15 годишни..

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Ако имаше достатъчно акъл нямаше да искаш съвети. Не е ли обвиъс, че пича е видял че си глуповата и навита и иска да те мине, ама явно и той е някакъв мега тъпото парче щом на 20 се занимава с 14-15 годишни..
    Защо да е глупав? Много си е ок даже. Като има кой да си разтваря краката наляво, надясно и да вярва на всяка втора дума....

Това ми напомня на оня лаф... Скъпи момичета преди да твърдите, че всички мъже са еднакви. Отворете си очите, а не краката.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Не е ли обвиъс,
    Обвиозно, за да звучи по-български.

м да ясно тоест му е само за секса но защо тогава е зарязал гаджето му се пак 2 години са били заедно

В ЛЕГЛОТО ДАМИ НЯМА !

Цитирай Първоначално написано от aLeNcEto00 Виж мнението
    м да ясно тоест му е само за секса но защо тогава е зарязал гаджето му се пак 2 години са били заедно
    Защото си наивна и вярваш на всяка негова дума.

защото го познавам братовчед е на най-добрата ми приятелка и не мисля че е такъв и писах тук защото се колебая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си