- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка или само секс .. ?!
Тогава си дай гъзягата като е толкова сериозно момчето. След някой друга седмица да няма филми от рода на "Изчукана и зарязана!"
да фанете да направите ена важна тема за тея момиченца мили
"ако той е 5+ години по-голям от вас, значи иска само да ви ебе"
земете се осъзнайте малко
да ви не докопа циклопа
https://m.facebook.com/photo.php?fbi...00000231041365
Една картинка точно за теб.
Аз не мога да разбера защо въобще си отворила темата след като си личи,че изобщо не ти пука какво ти казваме .Ти си си наумила нещо как той в прекрасен и иска да е с теб не само заради секса и така.. Темата изобщо няма смисъл ,надали някой ще те разубеди ,но в крайна сметка човек се учи от грешките си.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Според мене му е само за секса,но каквото и да ти казваме всички тук,никога няма да сме сигурни напълно.Съветът ми е да седнете и да си поговорите.
На 15 си,седни си на задника да прочетеш един учебник по български език ,че пишеш като 12 годишно ретардче,а не да се занимаваш с батковциИзлизате ли изобщо?Това,че е скъсал с приятелката си,не означава че ще тръгне с теб.
Излизайте като двойка,опознай го ,после мисли за секс.А този е някъв е*хти педофила да се занимава с 15 годишно дете
![]()
Последно редактирано от muhtesemfan : 08-09-2013 на 22:27
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Ще те използва и после се съмнявам даже и ако говори с теб.Не си заслужава.Казал ти е 5 мили думички,колкото да те вкара в кревата.И ясно колко те харесва,щом знае,че ти е първия,но все пак иска,сега и веднага да го направите,при положение,че долу има 30 човека.Ясно колко му пука,че ти e първия.Просто се замисли.Според мен знае,че го харесваш и си мисли,че ще е още по-лесно.Все пак е на 20,не мисля,че ще седи с 15 годишна за по-сериозно.Не те хейтвам,просто казвам каква е истината,дори да е гадна.
Аз нещо не мога да схвана.. Значи има приятелка от 2 години и тя в момента е на 14г., значи когато са тръгнали той е бил на 18, а тя на 12.. и си правели секс хората.. Аз съм втрещена..
Познаваш го от 4 години, така ли? Ами простите сметки показват, че се занасяш с него откакто си 11 годишна лапетия..
Айде моля ти се не ми разправяй как той бил различния.. Кое му е различното- че когато е станал пълнолетен е тръгнал с лапе в 6 клас..
И по темата: всички ти го казаха, но все пак-само за секса му е.. ще те изчука и ще те зареже.. не се занимавай с него, защото може да се окажеш много наранена след това.. Първият път е нещо много важно за едно уважаващо себе си момиче.
Определено не е само за секса - мисля, че трябва да бъдеш с него, не ги слушай хейтърите
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
според мен иска само секс на 15 си според мен изчакай до поне 17 или 18 и ако ще му се разкрачиш ами как да му кажеш ли ами като го видиш ако го виждаш често флиртувай и му кажи ,че си готова , НО СПОРЕД МЕН НЕ ТЕ ХАРЕСВА ПРОСТО ИСКА СЕКС