.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Мега фен Аватара на tori
    Тогава си дай гъзягата като е толкова сериозно момчето. След някой друга седмица да няма филми от рода на "Изчукана и зарязана!"

nqma spokoiinoo !!

Мега фен Аватара на tori
    Латиница, молим. И да, дано няма.

Супер фен Аватара на tireheb
    да фанете да направите ена важна тема за тея момиченца мили
    "ако той е 5+ години по-голям от вас, значи иска само да ви ебе"

земете се осъзнайте малко
    да ви не докопа циклопа

Мега фен Аватара на tori
    https://m.facebook.com/photo.php?fbi...00000231041365
    Една картинка точно за теб.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aLeNcEto00 Виж мнението
    Добре как да ви обясня че момчето е сериозно до скоро имаше двегодишна връзка с момиче една година по малко от мене а сега я заряза заради мене и не мисля че е скъсал с нея заради секса се пак тва са две години помислете малко
    Аз не мога да разбера защо въобще си отворила темата след като си личи,че изобщо не ти пука какво ти казваме .Ти си си наумила нещо как той в прекрасен и иска да е с теб не само заради секса и така.. Темата изобщо няма смисъл ,надали някой ще те разубеди ,но в крайна сметка човек се учи от грешките си.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    https://m.facebook.com/photo.php?fbi...00000231041365
    Една картинка точно за теб.
    Lol, това е толкова вярно при тъпите путки...

Според мене му е само за секса,но каквото и да ти казваме всички тук,никога няма да сме сигурни напълно.Съветът ми е да седнете и да си поговорите.

Супер фен
    Град
    България
    На 15 си,седни си на задника да прочетеш един учебник по български език ,че пишеш като 12 годишно ретардче,а не да се занимаваш с батковци Излизате ли изобщо?Това,че е скъсал с приятелката си,не означава че ще тръгне с теб.Излизайте като двойка,опознай го ,после мисли за секс.А този е някъв е*хти педофила да се занимава с 15 годишно дете
    Последно редактирано от muhtesemfan : 08-09-2013 на 22:27
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Ще те използва и после се съмнявам даже и ако говори с теб.Не си заслужава.Казал ти е 5 мили думички,колкото да те вкара в кревата.И ясно колко те харесва,щом знае,че ти е първия,но все пак иска,сега и веднага да го направите,при положение,че долу има 30 човека.Ясно колко му пука,че ти e първия.Просто се замисли.Според мен знае,че го харесваш и си мисли,че ще е още по-лесно.Все пак е на 20,не мисля,че ще седи с 15 годишна за по-сериозно.Не те хейтвам,просто казвам каква е истината,дори да е гадна.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Аз нещо не мога да схвана.. Значи има приятелка от 2 години и тя в момента е на 14г., значи когато са тръгнали той е бил на 18, а тя на 12.. и си правели секс хората.. Аз съм втрещена..
    Познаваш го от 4 години, така ли? Ами простите сметки показват, че се занасяш с него откакто си 11 годишна лапетия..
    Айде моля ти се не ми разправяй как той бил различния.. Кое му е различното- че когато е станал пълнолетен е тръгнал с лапе в 6 клас..
    И по темата: всички ти го казаха, но все пак-само за секса му е.. ще те изчука и ще те зареже.. не се занимавай с него, защото може да се окажеш много наранена след това.. Първият път е нещо много важно за едно уважаващо себе си момиче.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Определено не е само за секса - мисля, че трябва да бъдеш с него, не ги слушай хейтърите
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от aLeNcEto00 Виж мнението
    ot kyde da znam az kwo i koga sa prawili ..

добра талия , ся тряя да поработиш малко върху рамената си

Супер фен Аватара на NissaN
    Според мен му се е ебало на момента.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    според мен иска само секс на 15 си според мен изчакай до поне 17 или 18 и ако ще му се разкрачиш ами как да му кажеш ли ами като го видиш ако го виждаш често флиртувай и му кажи ,че си готова , НО СПОРЕД МЕН НЕ ТЕ ХАРЕСВА ПРОСТО ИСКА СЕКС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си