.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен

Паста за зъби?

Каква паста за зъби препоръчвате, която да опази венците и да изчисти зъбите? Наскоро ми се беше надул единият венец явно заради мъдреца, а и някой зъби започнаха да оформят отгоре кариес ли е к'во е, по канала на зъба и не пада... Ползвам някакви си активе паста... Чудя се за парадонтах да си взема, ама не знам?

Голям фен Аватара на pepa97
    на Colgate съм аз

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Аз ползвам Aquafresh fresh and minty /синята/

Мега фен Аватара на 102
    Парадонтакс, да. Супер е. И си вземи четка с меки власинки ли, как се вика.. тя е за проблемни венци.

Colgate .. Върши добра работа

àBEN
    Guest
    Ла-Ка-ЛУТ , ШО-КО-ЛАД , АЛ-КО-ХОЛ
    Colgate е най-добрата

baimui1564
    Guest
    Истината е медицинска паста за зъби - Elmex, Weleda, Pericare, Apacare и тн.
    Верно не са евтини, но си струва тяхната покупка, най-вече когато имаш проблеми със зъбите.
    Абе питай някой добър стоматолог или краен случай фармацевт. И си купи хубава четка за зъби.
    И в никакъв случай не си хвърляй парите за евтини боклуци, като Colgate и подобни, само защото ги рекламират.

Мега фен Аватара на tori
    Консултирай се със зъболекаря си. Ние ползваме на аквафреш една помпичка.

Повече от фен Аватара на mlf
    Цитирай Първоначално написано от baimui1564 Виж мнението
    Верно не са евтини, но си струва тяхната покупка, най-вече когато имаш проблеми със зъбите.
    Абе питай някой добър стоматолог или краен случай фармацевт. И си купи хубава четка за зъби.
    И в никакъв случай не си хвърляй парите за евтини боклуци, като Colgate и подобни, само защото ги рекламират.
    +
    И си оправи кариесите и си вземи мека четка

zdravei! Az syshto imam problem sys zybi vyspaleni venci.Predi 4 meseca si kupih prah za zybi i sym mnogo dovolna nqmam vyspaleni venci, loshiq dyh namalqva i kato cqlo si chuvstvam zybite mn po dobre ot predi.

Такава, която не съдържа флуор и парабени. Наистина малко са по-скъпи, но си струва. Пази си здравето и не си купувай боклуци. Мисля че пастите за зъби на Weleda не съдържат флуор. Има и още други, само трябва да потърсиш.

Супер фен Аватара на NissaN
    Когейт или Аква фреш

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от baimui1564 Виж мнението
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си