- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол 2 е Ivaaaaa.
Мен ми е ясна тая теория и до сега не съм си подбирал обкръжението по оценките... Просто имам съученици, които учат и едвам изкарват колкото мен, а определено не съм некъв вундеркинд и ми е интересно защо така се получава.
Защото те самите не знаят как да учат. Второ. Толкова и учат, ако питаш мен. Трето, не ти вярвам,че във всички предмети ти ги минаваш. Четвърто. Не става само с учене. Те могат да учат, но защото нямат основи, да не им е ясно. Смисъл, ако не ти е ясно нещо... колкото и да учиш - няма полза. Винаги съм се чудил на някои ... Зубрят 100 думи, защото им предстои изпитване по езиков предмет. Само си признават, че на другия ден ще са ги забравили... И това се повтаря винаги.. в крайна сметка не ги научават..
Това не го разбирам. А нямаш ли ясната представа и съзнание,че ще извадиш и запаметиш нещо полезно за теб, нещо, което ти е интересно - няма смисъл да се мъчиш. Разбира се, не казвам,че всеки има потенциал. Мързелът е главното препятствие при всички Както и несериозността и тнт. Но всеки може да постигне резултати, трябва само стимул за желание.