- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещата кофа е muhtesemfan
Питайте,че скука![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Защо си накофата?
Влизала ли си фкофата?
Кфо има там?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
не можеш да се слагаш сама
Ати,
1. Мастурбираш ли?
2. Харесваш ли си някой от форума, кой?
3. Има ли човек от форума, който ти е неприятен, кой?
4. За какво плачеш/си плакала?
5. Нещо, което те изкарва извън контрол?
6. Коя зодия си?
7. Какво обичаш да похапваш най-много?
8. Нещо, което би те трогнало?
9. Нещо по-което си луда, т.е страст?
10. Кого обичаш повече - мама или тати? Избери един.
11. Ако можеш да опишеш любовта само с една дума, коя ще е тя?
12. Любима мисъл/сентенция?
13. Миеш ли си зъбите вечер?
14. Какво ти прави впечатление в един мъж, от към външност?
15. Четеш ли книги? Какви? Последната книга, която прочете?
Снимка?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Измисли нова техника за мастурбация за мъже
Измисли нова техника за мастурбация за жени
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
С какво искаш да се занимаваш на стари години?
Ако си на 70 и те питат каква би искала да бъдеш, ако си отново на 15, 70-годишното ти аз какво би отговорила?
Години?
Име?
Град?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Всички раци, които познавам са доста готски. Не вярвам в зодии, но това си е така. Готина сентенция също, хареса ми.
1. Ако имаш всичката власт над света/хората т.е над всичко, говорим за безпрекословна власт т.е и във фантастичен смисъл, какви ТРИ неща би направила/променила?
2. Би ли променила нещо във външността си, ако да, какво?
3. Най-интимното нещо, което си правила с мъж?
4. Любима/предпочитана дреха за носене?
5. За какво мечтаеш?
6. Какво сънуваш?
7. Пороци?
8. Най-хубавата ти черта а?
9. Пиеш ли алкохол?
10. Пушиш ли цигари, а трева?
11. Пробвала ли си наркотици?
12. Страх ли те е от самотата, а от смъртта?
13. Би ли изяла пет броя от тези:срещу сумата от 100 000 евро?
МАЙКА ВИ, ЗАЩО НА МЕН НЯМАШЕ ТАКИВА ЯКИ ВЪПРОСИсмразяваща, сърдя ти се
1.Бих забранила релиигите.Бих забранила омразата между хората/гейове и расизъм/.Бих създала нова религия.
2.Не си харесвам носа,може би това,колкото дала природата,толкоз,няма какво да правя.
3.Прегръдки,хващали сме се за ръка и сме се целували
4.Имам едни къси панталони,буквално живея в тях,не знам защо но ги обичам най-много
5.Да си завърша образованието.Да живея в чужбина,да имам къща и голямо семейство/макар,че не харесвам деца/ и две кучета на двора.![]()
6.Снощи сънувах как се сдобрявам с едни приятели,по принцип сънувам рядко ,или по точно си забравям съня
7.Не мога да спра да ям![]()
и да стоя на компа
8.Упорита съм
9.Не,рядко и то бира,ако съм на някакъв рожден ден
10.Пробвала съм цигари,не мога да си дърпам,не ми се получава нещо и не пуша.Не съм пробвала трева,но след годинка-две,що да не![]()
11.не
12.Не ме е страх от самотата,обичам да съм сама,но понякога на човек му омръзва.Не ме е страх от смъртта,а от това как ще умра,дали ще ме боли много
13.Ако са ги приготвили професионални готвачи и ми трябват парите,някой роднина е болен ,например -ДА.Иначе-не![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн