.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Обработка на вокали (програма)

Някой знае ли програма с която може да се обработва (миксъринг, мастеринг) на вокала при записване с микрофон?
    Cool Edit Pro я имам но не знам как да обработя вокала (да премахна пръщенето и етц)...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Програмите, с които можеш да обработваш, са много, но въпросът е да знаеш как да ги използваш. Няма особено голямо значение какво ще избереш. Важното е ти да се чувстваш комфортно и приятно използвайки програмата.

Ето няколко, за които можеш да потърсиш повече информация:

Cubase
    Ableton Live
    Sound Forge
    Reason (v. 6 и нагоре)
    WaveLab
    и други.

Умението да обработваш вокали се придобива с доста опит, но не се отказвай и бъди постоянен. Онлайн има много информация и напътствия. Потърси и в Youtube.com.

Поздрави!

Град
    Bulgaria

Koй Обработва вокали????

ЗДР.. интересувам се кой от тук може да обработва вокали и записи,работя по един проект и ми трябват доброволци( без заплащане)..приемете го като подобряване на развитието на портфолиото ви!..4акам желаещи!! или пишити на wow.md@abv.bg

dakata25
    Guest

вокали и инструментал

з

dakata25
    Guest
    здравейте да ви попитам искам да си направа една песен в смисъл не аз да пея а да я направя с програма искам да вкарам акапелите на 50 cent lloyd banks i olivia в един инструментал ако може някой да ми помогне дали може с virtual dj с нея да се прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си