- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как го правите вие ...
Здравейте! Имам един въпрос към момичетата.. как точно правите секс, когато сте върху него? Смисъл как точно се движите само напред назад ли.. Много искам да се науча да правя секс така , но като хората, не само едно движение да знам .. Просто как го правите вие ?Благодаря предварително !
)
Чупката в кръста е важна..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Може и осморкиКакто ми е най-кеф, така. (:
Пробваш какво ан теб ще ти харесва, ако имаш връзка наблюдаваш и на приятеля ти какво му харесва и така. (:
Пак добре, че искаш да си отгоре. 80% от жените само лежат отдолу и дигат краката (ако не ги местиш и не сменяш позата така и ще си останат не знам що).
Няма по-голям кеф от тва да си отгоре.
Моме, като го яхнеш, ще ти дойде отвътре. Никой не се е родил научен. малко по малко , става.
maDamn
Абе важното е да не се притесняваш,твоя човек ще ти помогне да се отпуснеш.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аз не си падам много по тази поза, но цаката е в това да се отпуснеш и да правиш това, което ти харесва
ако ти харесва движението 'нагоре-надолу' прави него
сама ще усетиш
Със страст.
Много барзо се изморявам в тая поза.Иначе краста и таза както казаха и гледаи да не се повдигаш много че да не му излезне.То се осеща де.
Само не му скачай на ташаците, иначе всичко, при което влиза и излиза, се брои.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ти когато си отгоре и си се развихрила движенията ще дойдат от само себе си.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Просто ще ти дойде отвътре ние няма как да ти обясниме аз всеки път съм отгоре и ми е по-хубаво от колкото отдолу
Да не забравиш като го яхнеш да му викаш и "дий", по-пълноценно е.
Welcome to the Jungle...
внимателно, защото не мога да си спомня колко пъти съм си шибвала главата я в някой прозорец, я в някоя рамка на легло или нещо подобно...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Мда, кой и как ще ги реализира си е лично негов проблем.![]()
Welcome to the Jungle...
Първия път кат' реших да се качвам отгоре беше съвсем в началото на моя експириънс и няма да забравя. Сядам, слагаме го и аз продължавам просто да си седя с дебилната физиономия и "И с'а к'во трябвало да правя?"![]()
![]()
![]()