.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Cool ЕГ "Иван Вазов"- Пловдив

Интересно ми е дали има нови хора от руската гимназия тук ;д

NEIN ! Всички са при мен

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Не, човек, във всички гимназии в Пловдив тая година влязоха нови хора, ама руската остана без 8ми класове Мн ясно че има, даже аз съм заек тая година, ама не там и знам кои са в руската, доста хора ;д
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    РУСКАТА ЗНАЧИ НАЦИЗЪМ!
    Не те разбирам. Защо да значи "нацизъм"? В момента руската гимназия е една от най-елитните гимназии в Пловдив. Обучаването е на много високо ниво и голяма част от учениците заминават в чужбина след завършването си тук. Насочих се към тази гимназия, защото мечтая някой ден да замина и да продължа обучението си в чужбина.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    И СОУ да завършиш, пак няма да имаш никакъв проблем да си продължиш обучението където поискаш. Руската е най-долната селяндурска гимназия, въобще не се лъжи, че си струва. Елит и обучение са антоними на Руската.
    Ще започна с това... Ако завърша СОУ наистина няма да имам проблем, ако наистина искам да продължа, но дали ще знам толкова, колкото сега ще науча в гимназията. Май НЕ! Ще ти го докажа. Ако едно СОУ може да ме научи на толкова, колкото в гимназията, нямаше да приемат хора с 18 бал, а само над 32 както в руската и английската тази година.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си