- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Facebook през телефона
Преди време влизах често в този форум и споделяхме различни мнения и малко или много всеки е помагал на другия с каквото може обменяхме опит и идеи. Имаше наистина компетентни потребители, които наистина имаха нещо в главата и можеха да дадат насочващо мнение и добър отговор на всеки въпрос. Но постепенно започнаха да влизат потребители, които не знаеха с каква цел са се регистрирали и спамеха по всички теми без да имат адекватен отговор или да са компетентни по дадения въпрос, явно просто си трупаха мнения. Това нещо развали първоначалното добро впечатление и форума постепенно започна да запада, нормалните хора понамаляха и форума се превърна в един "спамерски осарник". След дълга пауза отново ми се налага да пиша нещо за да се допитам до мнение, макар че бях предубеден от това какво ще ми отговорят колегите-потребители, но се надявах да са останали някакви нормални хора, които не ги ебе колко мнения ще натрупат, а просто да бъдат полезни. Явно ако продължа да пиша ще стане някакъв безсмислен спор в който отказвам да участвам за това спирам до тук. Благодаря на тези дето ми отговориха![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре