.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Аз бях на фризиор, но косата ми мисля че стана още по-зле.. или тая нищо не направи :/ Имам в предвид, че даже да отида на фризиор супер бързо ми се появяват връхчетата.. има няма 1 седмица и вече ги забелязвам. А за маските казах че тея не ми помагат щото съм се мацала 1 месец и няма АБСОЛЮТНО никакъв ефект. В смисъл не очаквам да ми стане няква супер яката за толкова малко време, ама трябва да има поне малка промяна нали?
    А също така от около 2 седмици косата ми яко пада. Като се разресвам,като си махам ластика (даже да не е стегнат), дори когато си я пипна и ми остават косми по ръцете Може би порсто ми трябват някакви витамини?
    Ще пробвам всичко, което сте ми препоръчали пък дано да помогне

П.П. А за косата нямах в предвид, че въобще не искам да я режа.. всеки месец си ходя на фризиор и ми маха 1,2 см, но не искам да има някво драстично рязане като например чак до раменете.. сега ми е до кръста.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от antevasin Виж мнението
    Аз бях на фризиор, но косата ми мисля че стана още по-зле.. или тая нищо не направи :/ Имам в предвид, че даже да отида на фризиор супер бързо ми се появяват връхчетата.. има няма 1 седмица и вече ги забелязвам. А за маските казах че тея не ми помагат щото съм се мацала 1 месец и няма АБСОЛЮТНО никакъв ефект. В смисъл не очаквам да ми стане няква супер яката за толкова малко време, ама трябва да има поне малка промяна нали?
    А също така от около 2 седмици косата ми яко пада. Като се разресвам,като си махам ластика (даже да не е стегнат), дори когато си я пипна и ми остават косми по ръцете Може би порсто ми трябват някакви витамини?
    Ще пробвам всичко, което сте ми препоръчали пък дано да помогне

П.П. А за косата нямах в предвид, че въобще не искам да я режа.. всеки месец си ходя на фризиор и ми маха 1,2 см, но не искам да има някво драстично рязане като например чак до раменете.. сега ми е до кръста.
    Нормално е т'ва с косопада да го има по т'ва време на годината. И мен ме натегна преди няколко седмици. Горещо препоръчвам маската против косопад на Криста Джи. По-скъпичка е, но бях адски доволна от нея. Т'ва е единствената маска, с която бих си сменила Денис-а.

Пантерке, за домашните маски какви масла употребяваш точно и в комбинация с какво?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Нормално е т'ва с косопада да го има по т'ва време на годината. И мен ме натегна преди няколко седмици. Горещо препоръчвам маската против косопад на Криста Джи. По-скъпичка е, но бях адски доволна от нея. Т'ва е единствената маска, с която бих си сменила Денис-а.

Пантерке, за домашните маски какви масла употребяваш точно и в комбинация с какво?
    Всъщност изобщо не е нормално сега да има косопад. Би трябвало да има есента и пролетта.

За маските:
    бадемово, пшеничен зародиш и стимуланта на Икаров използвам най-често. Също ми се намира кокосово, зехтин, разбира се.
    С жълтък и мед задължително, а ФЪК13 ми каза хитринката да добавя и 2 с.л. кисело мляко, за да не лепне меда. Можеш да сложиш и оцет за блясък, алкохол за загряване и т.н.

Авторке, няма как да не ти действат домашните маски. Това не ти е химия, че да не действа. От коса до кръста я подстрижи на коса до средата на гърба, не е такава загуба.

Калпазанке, Герикапс само 20 таблетки ли е?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Калпазанке, Герикапс само 20 таблетки ли е?
    Да.

Цитирай Първоначално написано от BooNBooN4eToo Виж мнението
    Общо взето не знам каква е причината за липсата на М.
    Гинеколог, мацко.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Неизбежно е да започнеш първо с ножицата.
    Изтощени дължини и краища (нацъфтяли и изгубили плътност) не се възстановяват!

Маската с тривитаминол е хубава, натурално масло от бадем или маслина, а може и зехтин. Според мен трябва да се правят редовно различни маски за коса. Аз не спирам да експериментирам и повтарям тези, които са подходящи за моя скалп и коса.
    Този балсам за коса също ми действа много добре и намалява цъфтежите. Горещо го препоръчвам. http://beautyshop.bg/product/134/nel...qua-nelly.html

А любимият ми шампоан за коса - за бърз растеж на косата, който ползвам от около година е този - http://foryoubg.com/products.php?id=41 и го редувам с други подходящи шампоани.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си