.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Не съм обрязан, но винаги ми е забелен

Здрасти. Не искам някои да си помисли, че тролвам или нещо подобно, но наистина реших да споделя това и да видя дали някой има същия "проблем"
    Става въпрос, че преди 3-4 години за пръв път попаднах на теми, в които се обсъждаше, че обрязаните траели по-дълго и т.н. И реших що не да си го държа забелен в гащите да свиква. Защото наистина ми беше много чувствителен. На много от вас сигурно им се е случвало да им се забели главичката докато си вървят по улицата и прочие и чувството е ужасно, особено ако си с дънки и да не можеш да си го "оправиш". Е, поне този проблем вече го нямам.
    Та.. в момента ми е постоянно забелен. Дори да си дърпам кожата напред, тя пак се дърпа назад. Имам чувството, че за тея 3-4 години ако е пораснал с някой друг сант, то е растял без "кожата" Знам, че звучи нелепо ама не ми звучи и нормално при положение, че не съм обрязан, кожата да не ми "достига".
    Някой друг в подобно положение има ли?

PS:: да добавя, че в момента съм на 18

Мега фен
    Споко. Нормално е. Пък и щом не е позеленял, вмирисан или увехнал, доста вероятно е нищо да *му* няма.

//гл си по експериментите - можеш да пробваш да го защипеш отпред и да ходиш още 3 - 4 години така че да контрираш ефекта

Последно редактирано от Auriss : 08-14-2013 на 01:11

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    //гл си по експериментите - можеш да пробваш да го защипеш отпред и да ходиш още 3 - 4 години така че да контрираш ефекта

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Споко. Нормално е. Пък и щом не е позеленял, вмирисан или увехнал, доста вероятно е нищо да *му* няма.

Мега фен Аватара на Chacho

Почвай сега, преди да те е погълнал.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на baby_baby

хахахахахахахахахахахахах а

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ^^
    *сън*

Абе пич, кво си направил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си