- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кои са най тежките цигари
Не съм ги виждал никъде о.О
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Вайсрой може да пуши само някой работник по строежите
От Плевен съм
LovEsIckk
Мъжко съм !
глупости тва са най-изисканите цигари
viceroy значи класа
кво прая в подписа тии
Хареса ми мнението ти![]()
LovEsIckk
Мъжко съм !
Хахахаха... Така така.
И до ден днешен съм си същата. Само че преди телефоните не бяха с touch screen и ми беше по-спокойно, а ся винаги като стана го проверявам здрав ли е, че се мятам много и го намирам все по земята.
![]()
Ти си уникална
LovEsIckk
Мъжко съм !
Е не съм само аз така..Знаеш ли колко хора си спат с телефоните?
Особено пък от както се появиха смартфоните.
![]()
http://i-exc.linter.fr/iex/1280/1377552469/238592.jpg
С тези пропуших, а са по-силни от всичко, което вие сте пробвали през живота си.
Пуша от 14 години и само тежки цигари, аз съм човекът който може да ти помогне. Преди време пуших червен Палмал, бяха си бая тежки, сега не знам дали не са ги развалили, може да ги пробваш. Червеният Вайсрой, който ти предлагат, са си тежки, понеже са и с активен въглен, в интерес на истината този активен въглен създава илюзията, че са наистина доста тежки. Лошото при тях е, че тютюнът им е кофти, няма абсолютно никакъв вкус, затова и ги спрях. След това минах на жълт Камел - тютюнът им е сладникав, много ароматен, и определено са тежки, като човек който пуши само тежки цигари мога да кажа, че определено ми харесаха. Сега в момента пуша червено Боро, тежички са си, тютюнът им е качествен, не мога да преценя дали са по-тежки от Камела, но определено ми харесват също. Казвали са ми, че червената Карелия са много тежки, ама не съм ги пушил, имат най-високо количество никотин (1мг) от изброените вече. Черният Давидоф и Дънхил файн кът бляк също мога да причисля към тежките цигари, макар че не се водят точно такива, като са наистина много качествени. Всъщност, то в Европейските страни от не знам си колко време има закон, който не позволява количеството на никотина да надвишава 1мг, и количественото на катрана и въглеродния оксид да не надвишава повече от 10мг, затова на практика тежки цигари няма. Тези, които ти изброих, за мене са най-тежките, които в момента се предлагат на българският пазар.![]()
Последно редактирано от Rrazorssedge : 08-14-2013 на 19:00
Тези в никакъв случай не бих казал, че са тежки, ама в никакъв. Точно пък червен Дънхил пуших преди около месец, 6мг никотин, 7мг катран и 8мг въглероден оксид, баш леки цигари са си. Черното Собрание са по-тежки, но не бих казал, че са много тежки. Нещо не ми харесаха на мен, лекички ми идват.
П.П: Може да пробваш наистина и синия Ротманс (King Size), не съм ги пушил, но и за тях съм чувал, че са тежки.
Последно редактирано от Rrazorssedge : 08-14-2013 на 17:41