- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо пък да не
си деактивирам фейсбука
![]()
това не е нищо,аз виждам некви 00 набор с любовни драми.2003,2002 набор обвързани и си постват снимки![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Поне че нямам толкова малки дечица в приятели...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
може пък да си представя, че някоя съученичка, на която е дала на заем куклата си, се грижи за нея по-добре
М**** Петрова
Вчера
Искам те, полудявам
2003 набор
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
М**** Петрова
12 август
Бях добра толкова дълго................. Време е да бъда лоша!!!!!!!!!!!
![]()
Лелее 2003 набор :д Как си минава времето и как си одъртявам : дд
2004 набор го е споделила facepalm
Майко мила...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Мой познат си хвана една мома набор 99 и си я плющи, като за световно.. Вие не знам какво се очудвате на тези фейсбук статуси..![]()
имам позната 98 гаджето и е на 22,толкова ли не може си намери някоя по-голяма...;pp