- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- геша, пловдив и тати
Беше отдавна и беше култово.
Май Щруди й беше направила тема тука, в стил горещ стол, тя дойде добронамерено и след 10-15 минути се отказа, щото очевидно всички искали само да се заяждат с нея.
После се обяснява известно време, че сме тъпанари, отказа се да пише тука и отиде в другите раздели. И се е отдала на игнор.
Сега, с много малки изключения, харесва си една идиотска тема, събира 10-те най-обикновени/малоумни мнения, вади по 1 изречение от тях и си сглабя собственото. И повече не отговаря.
Навремето имаше една Smilezzz, беше 1 към 1 с нея.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
чао от мен![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Smilezz я помня.
Сега, ако си спомня и с кого имаше задявка...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е не беше ли извънфоронен?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чао, приятен шопинг![]()
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Като видя мнение на аморето или смайлз, обикновено го пропускам, че няма какво интересно да прочета.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
доста е посредствена, подкрепям,чуда се кво ли трябва да я пита човек за да не отговори като въпрос на живот и смърт
Aз се чудя кой й е вързал.![]()
е ти па,треа да е мега уродливо-гадната за да няма кой да й върже и пак ше се намери някой загорелтак
при момичетата е лесна работата
деа и жените
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
offf bolna sum i yam soleti
i se chudya dali da izlizam ii se yadosvam na laptopa shtoto vsichko mi izchezna
a tii?