.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България

Избелваща паста за зъби?

Използвали ли сте такава паста и имало ли е някакъв ефект?Имате ли други методи за избелване на зъбите,които могат да се извършват в домашни условия?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Cloud9
    Трикове в нета има много,най-често срещаните са тези със сода и лимон.Но внимавай много,защото емайла отива на кино.За избелване аз ползвам Holywood smile и Pearl drops night serum. На една и съща фирма са.Но зъбите ми станаха още по-чувствителни.То и на опаковката им пише да не се ползват повече от 3 седмици.Задължително си вземи вода за изплакване на сензодин или друга марка за чувствителни зъби

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Bilka лимон беше много хубава на времето, помня, но не знам вече къде се продава. В козметичните магазини Lilly знам, че има продукти на Bilka, но точно за пастата не съм сигурна. На мен ми действаше отлично. Заслужава си да се пробва.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ако ставаше само с пасти, всички щяхме да имаме бели зъби, като на оня негър от рекламата.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си