.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Exclamation ПОМОЩ!! Прическа за 15.09!!

Здравейте! Момиче за 7ми клас съм и ми трябва пощом за първия учебен ден относно прическа. Имам много, ама много гъста и дебела права коса и първоначално бях решила просто да я вържа на висока опашка. Обаче, както вече казах е много дебела и като е вързана високо, главата започва да ме боли. Нямам и не използвам преси и маши, а на плитки ходя много често. Ако имате идея, моля споделете

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Прическа за 15 Септември? Вие във ред ли сте?! Изживейте лятото докато можете. Все 1 ще ходите на бал, та чааак прически ....
    Направи си кок и сложи някоя интересна шнола, примерно.

Първо, пише се в, не във. Второ, в ред съм, а и в описанието пише, че като ми е вързана косата ме боли главата, а с кок става същото. И първият учебен ден все пак се смята за официален ден, не може човек да отиде рошав като чучело .. .

Да ви имам приготовленията за специалния ден.

Има една тема в този раздел за прическите. Там има много страници с клипчета, снимки и обяснения. Разрови се.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от LittleLonelyGirl Виж мнението
    Има една тема в този раздел за прическите. Там има много страници с клипчета, снимки и обяснения. Разрови се.[/B]
    Може ли линк към 'Раздела за прическите' защото не го откривам?

Разделът си е същият, темата е за прическите.

Ето линк. Тук можеш да намериш нещо, което ти харесва, а и ако не знаеш как се прави, някой да ти обясни.

http://www.teenproblem.net/forum/sho...1%D1%82%D0%BE-)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Изключително много ме забавлявате като почнете с тези теми за 15ти септември
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Голямата прическа... Все едно е кой знае какво. Да, официален ден е, ама не е бал. В крайна сметка се събират 1000 човека на стадо, има 2-3 речи и докато се усетиш идват всички входни, тестове и изпитвания.

Като ги гледам всяка година някои с рокли, прически, високи обувки все едно на бар ще ходят, а всъщност е 8-9 сутринта за началото на годината.

Слагаш някви дънки и блуза, удобни обувки и косата както ти е удобно и си готова.

То и без тва учебната година започва на 16...
    Shh...<3

Мега фен Аватара на babity
    Ееее, де. На тая възраст, т'ва са им поводите за излизане. Нито по барове ходят, нито по коктейли. Не, че трябва да изглеждат като за посочените мероприятия, но горе-долу т'ва им е някакъв по-тържествен повод. Аз съм за няк'ва рибена кост или кокче.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Не знам за какво ти е да се гласиш толкова за един съвсем обикновен ден. Но ако толкова държиш, можеш след като се изкъпеш (още докато ти е влажна косата) да си сплетеш плитка, за да ти стане на вълни косата.
    Btw, babity, евала за подписа!
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мм,не разбирам защо ти е много специална прическа.Постарай се косата ти да е изкъпана и добре сресана,ако искаш се наплети на рибена кост/плитка,но дори и да е само изкъпана и добре сресана,пак ще си ОК.Нито ще си ''рошава'',нито ''чучело'',keep calm.

Цитирай Първоначално написано от Lanator Виж мнението
    Мм,не разбирам защо ти е много специална прическа.Постарай се косата ти да е изкъпана и добре сресана,ако искаш се наплети на рибена кост/плитка,но дори и да е само изкъпана и добре сресана,пак ще си ОК.Нито ще си ''рошава'',нито ''чучело'',keep calm.
    +1

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    на рибена кост

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Прическа за 15 Септември? Вие във ред ли сте?! Изживейте лятото докато можете. Все 1 ще ходите на бал, та чааак прически ....
    Направи си кок и сложи някоя интересна шнола, примерно.
    +1
    Ебати проблема.

Аз ще съм с дънки,потник и кецове.Евентуално ще се накъдря тип loose curls.Не разбирам защо толкова се гласите,след като е един обикновен ден.Разбирам да беше за 8 клас - ново училище,нови хора,нова обстановка.Ама няма смисъл да се гласиш,след като не е нищо специално.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    И първият учебен ден все пак се смята за официален ден, не може човек да отиде рошав като чучело .. .
    Никой не пише да ходиш "рошав като чучело", а да не си правиш прически. Специални приготовления - бла-бла. Спокойно можеш да си отидеш със естествената си коса. Къдриците ги отписваме, щом всеки ден ходиш така. По-нагоре бяха предложили рибена кост.

Голям фен Аватара на shusha
    абе само аз ли в тоя ден съм в траур :дд
    стига с тея подготовки, ден като всеки друг...

Ъм, първо нито съм казала, че е спешно нито нищо. Без да съм казала нищо тва ми го направихте като първа цел в живота бе хора. Аз ще съм кецове, дънки, тениска и шал. И мерси на малкото хора предложили нещо : )

Ъм, първо нито съм казала, че е спешно нито нищо. Без да съм казала нищо тва ми го направихте като първа цел в живота бе хора. Аз ще съм кецове, дънки, тениска и шал. И мерси на малкото хора предложили нещо : )
    'ПОМОЩ!! Прическа за 15.09!!' Сама си противоречиш.

Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    'ПОМОЩ!! Прическа за 15.09!!' Сама си противоречиш.
    Напротив, просто исках да се вижда

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Ами рокличката къде е ?? Хора кво се побърквате пусни си я там вържи 2 кичура и готово за 30 мин. драми правите

Цитирай Първоначално написано от shusha Виж мнението
    абе само аз ли в тоя ден съм в траур :дд
    стига с тея подготовки, ден като всеки друг...
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си