- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 11 усещания, които са по-приятни от секса или пък НЕ!
Здравейте!Надявам се да не ми се карате, ако мястото на темата не е тук, но реших, че тук е най-подходящо.
И така става въпрос за статия, в която казват, че изброените по- долу неща са по-приятни от секса и аз се замислих, че като са по-приятни защо ни е да правим секс.Те без това не са кой знае какво,а щом секса е по-зле от тях то тогава няма смисъл да го правим,освен за продължаването на човешката раса.Та ще ми се да чуя и вашето мнение, според вас по- приятни ли са от секса?
Ето статията:
Да, едва ли има нещо по-приятно от секса, но… знаете за какво говорим. За онези дребни неща от живота, които ни носят винаги душевен оргазъм.
1. Когато си купим нещо ново и отлепим покритието му. Бавно, плавно и … още нещо.
2. Да си напълним шепите със суров ориз. Усещането малките зрънца да се изнизват между пръстите ни е просто безценно.
3. Да се излегнем върху току-що изпрани чаршафи. Цялата тази свежест.
4. Да придърпваме напред и назад капачето на дискетите. Тези добри стари дискети.
5. Моментът, когато най-после успеем да изчистим останалата храна между зъбите си.
6. Когато светлините на сцената изгаснат и знаем, че след секунди любимата ни груба ще избухне.
7. Когато гледаме как млякото и кафето се смесват. Съвършената хармония.
8. Усещането, когато пъхаме касета във видеото. Ех, спомени…
9. Когато внезапно се събудим през нощта със знанието, че е поне 6 ч., но погледнем часовника и е 1:16… ОЩЕ СЪН!
10. Когато отлепяме засъхнало лепило от кожата си. Малко е странно нова, но наистина приятно.
11. Когато вече си мислим, че играта на Тетрис е напълно загубена и този “приятел” се появи!
http://359.bg/wp-content/uploads/2013/08/tetris.jpg (въпросният приятел)
КРАЙ
Пак повтарям това е статия не го казвам аз не ме нападайте![]()
Няма нищо по-хубаво от един здрав, разтърсващ секс. Сори...дори и бързите скорости,на които съм толкова голяма фенка не могат да ми донесат такова удоволствие!
Sorry,bros!
maDamn
Някой фригиден е писал статията.Определено нищо от изброените не може да замени като усещане секса.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
мда, отказвам се от секса и ще разлепям етикети и фолиа по цял ден...помощ, помощ....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ууу високата скорост е напълно достоен съперник на секса особено ако седиш зад волана/кормилото![]()
Нали знаеш може много да обичаш пица, ама понякога се радваш повече на парче мек хляб. Различни неща различни усещания. Не мисля че може да се изтъква едно или друго на преден план, защото просто всички са чудесни по свой уникален начин.
Гледай какви философски мисли ми потекоха тука, ще каже човек че съм се напил (:
Значи викате да не си търся ник'ъв приятел, не ми трябва .Да прецеждам по цял ден ориз през ръцете си и да пъхам касети във видео и да си живея живота![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая помия и във фейсбук постоянно я пускат.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
няма как да стане или поне от тия простотии които са написани... виж да си караш мотора - може би
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
ма тука повечето не сте и виждали дискета
тъйче нема как да знаете
:О
Абе тия дето са писали тая тема са някви извратеняци от секта,която забранява правенето на секс !!!! :Ддд
Последно редактирано от dani4kata : 08-21-2013 на 05:51
lkkd
По- скоро това са работи, които ти носят малки удоволствия в живота, но не могат да изместят интимността на двама души. Не приемай заглавието на статията буквално. Има се предвид, че това са неща, на които не им се отделя внимание, докато ги вършим, но пък ни действат успокояващо и са приятни.
Пробвай цял ден да пресяваш с ръце ориз и после кажи по- добре ли ти беше от секса.
Последно редактирано от Dannie96 : 08-21-2013 на 09:03
То като се замислиш има още мноого неща които ти доставят удоволствие, например цял ден да не си пушил и да запалиш цигара, или първата цигара с кафето (за пушачите) ии още куп удоволствия има, но не разбирам защо се стравняват със секса![]()
Нищо не може да замени секса, но поне може да ни достави малко удоволствие. Ама не съм съгласна за това с видеокасетите .![]()