- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вапрос за момчетата и момичетата !!! + важно !
ок ша си ги махна само зарад теб :Д![]()
:Д в прочем на колко си ти ?
Еми гаджето ми например си маха космите на краката ама не винаги и когато е с косми не ми пречи ! Така че не ми пука дали ще има косми на краката или не !!
lkkd
Вие луди ли сте, най-хубаво е да видиш един натурално окосмен по краката мъж!
Тази тема може да се коментира дъъълго време... Не се срамувайте от окосмяването си, момчета! (Освен по лицето - бръснете се и е добре да имате две вежди, но НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ с оформянето) Ако желаеш пък може да отидеш на кола маска веднъж и след това да прецениш дали ще продължаваш с обезкосмяването на краката. Може да поговориш с някой твой близък - посъветвай се с майка си например (в това няма нищо лошо, дори ще ти даде съвет). Успех!
П.П. Темата не е в правилния раздел. Няма да е зле да прочетеш учебника си по БЕЛ - не е нормално младежи като теб да не знаят кога се пише "А" и кога "Ъ"![]()
Последно редактирано от Crazy Kid : 08-21-2013 на 18:59
Ми за краката ми е се едно,ама виж на други места е друго.![]()
ДА Е ... ко е тва ся ? да си бръснеш и ръцете и краката ... вземи и веждите си обрасни нали на гол плъх да заприличашако пък ви е много некомфортно и главата си обраснете
^ Да и аз т'ва си казах като я прочетох. 100 процентова..![]()
В днешно време нещата са много различни. За по-възрастните в момента, това мъжа да е като гол охлюв не е приемливо, докато днешните момченца са толкова изнежени,че няма на къде.
Интересно ми е що повечето мацки тука във форума пишат, че са против/изключвам тея 12 годишните/, а повечето ми наборчета си ги бръснат с идеята, че било по-красиво...
Един, пък, ми обясняваше как си епилирал задника, че да не вземе някоя мацка да му бръкне и да се заплете.![]()
инб4 ако бяхме навън нямаше да ми приказваш така
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На мен лично ми идва в повече, когато си махате космите по краката, особено ако ги бръснете - след това създавате дискомфорт и за вас и за нас.
Спомням си като бях ученичка в последните години тъкмо навлезе това. Момчетата от класа ми разбира се не изостанаха и се обезкосмиха. След което в час по физическо тръгват да играят футбол по къси панталонки и от време на време се чува само "Ох, бодеш бе..." Е, т'ва нормално ли е за мъж? Не знам на мен просто не ми е мъжко...