.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Чакай малко бе готин , кое му е гейското да си бръснеш ръцете и краката? Всеки си е различен като човек. Както и всеки има различен характер и поддръжка. Аз лично си бръсна ръцете и краката, защото ми е по-готино за мен самия, не го правя за да впечатля момичета или т.н. Това че си бръснеш ръцете или краката не те прави гей. Или пък да си оправяш веждите, да ги оформяш и т.н. Ако бях момиче щях да предпочитам, момчето, което си харесам да е с оправени вежди,крака за ръце се тая. Аз предпочитам в лицето да не съм като Реджеп и да правя мексиканска вълна с едната ми свързана вежда, или да съм като "Голямата стъпка" някакъв космясъл бандит. Гей те правят съвсем , съвсем различни неща.
    Аз също си бръсна краката,не за да се харесам на момичетата,а за лична хигиена и повече удобство И да по лесно се поддържа хигиената на краката без косми Веждите също си ги скубя да,но нито са с чупка,нито по тънки и от нормалното,все пак не всеки може да има нормални вежди,ако не ги скубя,спокойно могат да ми казват господин 1 вежда,работата е много сериозна И на всичкото отгоре до сега нито 1 момиче не ми е казвало "омг ти си скубеш веждите"

Мега фен Аватара на draid
    Никога не съм си махал космите по ръцете и краката, нито пък съм си скубал веждите. И стига ми набърквахте хигиената с космите по краката...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Никога не съм си махал космите по ръцете и краката, нито пък съм си скубал веждите. И стига ми набърквахте хигиената с космите по краката...
    Хахахаха айде бе , точно ти ли го казваш като не си бръснеш краката?Всъщност аз не ги бръсна,минавам ги на кола маска.

Цитирай Първоначално написано от funkey Виж мнението
    Хахахаха айде бе , точно ти ли го казваш като не си бръснеш краката?Всъщност аз не ги бръсна,минавам ги на кола маска.
    Аз го казвам да, космите по краката и ръцете нямат нищо общо с хигиената на човек.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аз го казвам да, космите по краката и ръцете нямат нищо общо с хигиената на човек.
    Брато,на каква база информация го казваш това?Пробвал ли си да знаеш? За рацете не казвам,защото окосмлението там не е толкова силно, както при краката.

абсолютно всичко брат... даже незнам защо си направил тема.

Космите тряя да се махат задължително

Супер фен Аватара на tireheb
    ама да не забравите да си бръснете и ГАЗО, после като ви го пъхат да не им се заплита

освен , ако не е мнооооооооого , ама много космат въобще не ми пречи ;D дори напротив , издава някаква мъжественост , която в очите на жените (или поне в моите) е привлекателно . Не говоря за косми тип "чубака" , просто съвсем нормални косми по краката , ръцете , гърдите .. не виждам нищо непривлекателно в това http://men.hotnews.bg/uploads/tinymc...tham1_1471.jpg , https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...34353073_n.png , НО виж това вече http://svejo.net/attachments/stories...jpg?1358154227 има нужда от поддръжка. Да ,разбирам и това , че на някои по-окосмени момчета , може би им се налага да се поддържат , просто , за да подобрят собственото си самочувствие , но не мисля , че съм единственото момиче което НЕ предпочита приятелят и да е по-гладък от нея , някак стряскащо ми е мъжа да е по-женствен от мен и тялото му да е по-гладко от моето .

Аз лично не си бръсна краката и ръцете но всичко друго да .

Супер фен Аватара на Dumb
    koteto4 , да!
    Харесвам мъже с косми

Мега фен Аватара на an7raks
    Брато,на каква база информация го казваш това?Пробвал ли си да знаеш? За рацете не казвам,защото окосмлението там не е толкова силно, както при краката.
    Я ти ми кажи, на база на к'ва информация ми казваш, че е по-хигиенично? Микроби ли ще си завъдя по космите на краката? Или ще взема да си слагам краката на масата докато ям и може да ми падне косъм в супата?

Това което твърдиш е комично. Все едно да кажа че е нехигиенично да имаш коса. Представи си пък жените с тая коса лятото малее да им заври главата - нехигиенично и води до сваряване на мозъка и затъпяване. Само жени с бръснати глави от утре, ай със здраве.

Според мен не е нормално един мъж да си обезкосмява краката и/или ръцете или да си оформя веждите. Изглежда ми грозно и не разбирам ако не си спортист, за какво ти е да го правиш.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Изглежда ми грозно и не разбирам ако не си спортист, за какво ти е да го правиш.
    Я, сподели на спортистите за какво им е да се бръснат?
    Бахти, пак изоставам от модата...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Примерно тея от леката атлетика, докато тичат да не се препъват в космите на краката си

Цитирай Първоначално написано от antevasin Виж мнението
    Примерно тея от леката атлетика, докато тичат да не се препъват в космите на краката си
    Ииих, че съм тъп ама! Веднага отивам да се избръсна, безопастността преди всичко!

Тъй като не съм спортистка, не съм наясно, но имам приятели, които тичат или плуват и това се изисква от тях.
    Както вече казах на мен това не ми харесва, приятелят ми маха само от някои места и то понеже ТОЙ така си е решил. На мен ми е все едно къде има косми и къде няма.
    И не е нужно да се заяждаш.

Тъй като не съм спортистка, не съм наясно, но имам приятели, които тичат или плуват и това се изисква от тях.
    Както вече казах на мен това не ми харесва, приятелят ми маха само от някои места и то понеже ТОЙ така си е решил. На мен ми е все едно къде има косми и къде няма.
    И не е нужно да се заяждаш.
    Не се заяждам.
    На мен, до сега, не са ми изисквали такова нещо. Какво общо има плуването с космите по краката?

Не се заяждам.
    На мен, до сега, не са ми изисквали такова нещо. Какво общо има плуването с космите по краката?
    Забавяли ги по някакъв начин, или поне така твърдят.

Хъ-хъ, на теория, може и да оказва някакво влияние...
    ОК, приема се.

Повече от фен
    Даже нямам желание да ви обяснявам,стойте си с 10 сантиметрови фитили,като слагате дънкитата да произвеждате 220 вата ток и зимата да спестявате от парно или климатик.

Даже нямам желание да ви обяснявам,стойте си с 10 сантиметрови фитили,като слагате дънкитата да произвеждате 220 вата ток и зимата да спестявате от парно или климатик.
    Наистина, по-добре не се обяснявай.

Повече от фен
    Наистина, по-добре не се обяснявай.
    Ако искаш да ти го дам,да си поиграеш малко?

Уау 220 ВАТА ТОК!
    По-добре замълчи и ни остави да си мислим, че си тъп, отколкото да проговориш и да ни убедиш в това!

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Ахах, още ли наричате, момчетата които се обезкосмяват " гейове " ...
    А пък ти какво питаш другите ? Няма заради едно момиче/жена да се обезкосмяваш. Ако не се харесваш с косми - обезкосмявай се... Мен лично ми е все тая, момчето има ли няма ли косми. Той си решава, не трябва да му се меси някой друг
    Последно редактирано от Meonesssss : 08-27-2013 на 07:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си