- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разкажете как обикновено минава ваш летен ден ! :)
Ставам от леглото, оцелявам, връщам се в леглото ! хахахаах
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Спане до 10:00-11:00, без вторник и петък, когато имам задължения от 09:00 и трябва да съм станала към осем и нещо. След това моткане, седене на компютъра, филми, книги, решаване на задачи, спане, ако ми се доспи следобед (случва се :Д) и вечерта към 20:00 излизане, навънка до 00:00 или малко по-късно, прибиране и пак компютър за половин-един час и Сънчо после.
Ако нямам нищо за вършене обикновено си лягам към 3-4-5 сутринта и ставам към 11-12. Ако има за бачкане лягам към 2-3 и ставам сутрин в 8 Принципно съм почитател на нощното време.
ами всеки ден спасявам по 100-200 човека общо взето тва е, скука![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ставам рано (за мен) и отивам в залата. Връщам се, ям, почивам си, чета, гледам филми, скролвам tumblr. Привечер отивам на фитнес, след което се оправям и излизам. Хах, така звучи ужасно![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
8:00 ставане
8:30 до 9:30 тренировка
9:30 до към 12 се мотам у нас ям , къпя се , цъкам чатя бла бла и т.н.
12:15 до към 15:30 малко басейнче :P
от 15:30 до към 17:00 спане или гледане на филм , игране на дота , цс , лига , WoW
17:00 хващам рейса за тренировките![]()
17:30 до 20:00 тренирам като животно![]()
20:30 съм у нас , къпя се ям и към 23 часа лягам да спя ии да т'ва се повтаря всеки ден![]()
ESL !!!
ако нямам нищо за правене:
ставам към 11, закусвам, моткам се(чета нещо, чаткам, уча), обяд, спя, може пак да почета нещо като стана, вечерям, душ и най-вероятно излизане до към 2, 3, но излизането е, ако съм си вкъщи, и пак спя...
Лягам си късно към 5-6,ставам към 2-3,че и 4 часа понякога.Стоя на компютъра,ям,къпя се,гледам разни работи на компютъра,ако ще излизам,излизам ,ако не-стоя си вкъщи![]()
Ставам към 7-8ч. Закусвам. После чета и така минава целият преди обед - в четене на книга. Обядвам, каквото намеря. След това пак чета, решавам задачи и съм на компютъра. Вечер излизам да карам колело някъде към 19- 19:30ч.
Ставам> отивам на работа> връщам се вечерта> ям >стоя 30мин на компа> къпя се>лягам и на другия ден пак същото![]()
От юни до август : ставане в 6:30, до 8:10 приготвяне, оправяне, гримиране и т.н. тръгвам за работа и до 19:00 яко бачкане ;д после се връщам вечерям, ако не съм много уморена, пък и да съм пак излизам и така и след 00 си лягам, по-рано май не ми се е случвало това лято, нищо че бях на работа
в почивката ми : ставане в 9 , 9 и нещо отиване на плаж цял ден се пека и лежа и се плацикам във водата ;д и така после на разходка ,по магазините ако се налага и така
а сега По цял ден мързел и ядене...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ами всъщност всеки ден е различно, но най - често се случва така:
Ставам в 11 - 12 (понякога 13), закусвам и на компа.Излизам към 17 - 18 и се прибирам в 21.После пак на компа.А за лягането ... много различно.Примерно през юни лягах в 1, юли 2 - 3, август 2 и септември сега започва. :Д
Ставам към обяд, ям, отивам да магазина за пуканки и почвам с филмите, към 6/7 излизам с приятели, прибирам се към 10/11 ям и пак филми...
Аз ставам обикновено в 8:30-09:00ч., закусвам, после играя на компа, в 1 и половина обядвам, до 3-3:30 гледам телевизия, после си седя навън (обикновено чета) до към 6, а през останалото време и аз не знам какво правя- общо взето всеки ден различно... А дали ми се ходи на училище - да, защото ще се видя с приятели а и това, което описах по-горе напоследък спрях да го правя и си умирам от скука...
ами сутрин ставам към 9 и до към 10;30 - 11;00 на фитнес, след тва в нас къпя се оправям се излизам малко, след това пак в нас, цъкам си на компа мотам се из нас и към 7 излизам.. Ноо нещо последните дни ми се обърка много режима иии за даскало доста трудно ще го оправя..
примерен дневен режим на Макензи Боянов:
09:30 - Събуждане
10:15-11:00 - Мастурбиране.
11:00-11:30 - Обяд
11:45-13:00 - Книги, филми интернет.
13:00-13:45 - Грижа за дом. любимци.
14:00-17:00 - Книги, филми интернет.
17:00-17:45 - Мастурбиране
17:45-18:30 - Социални Контакти.
18:45-20:45 - Научен труд
20:45-21:15 - Вечеря
21:30-01:00 - Книги, филми интернет.