- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 24 години съм,а още дори не съм се целувал с момиче
аз също. Като те пита защо? Ти ще отг. щото не те харесвам.
ПИта ли те защо не я харесва? - ще мълчиш или ще измънкаш нещо и ще си заминеш. ( да обаче на ум, подсъзнателно или не - ти се отвъщаваш от нея и си казваш колко е грозна.
Не мисля,че тункуе на живо ще обиди по такъв начин момичето.
Ако го направи - тогава наистина е олигофрен, който трябва да бъде изнасилен от 100 травестита.
Последно редактирано от klimatronik : 08-26-2013 на 20:04
tonique не можеш да си представиш кооолко жалко изглеждаш от страни.. не си заслужава да си хабя думите за индивид като теб. "мастио" :P
Айде със здраве ушев! тренирай си там, прави си смешните мускули и се мисли за голямата работа.
"айде ще се сдържа да не ти сипя" - т'ва така и не го разбрах.. ако ще ми сипваш ракийка с удоволствие ще приема !![]()
Последно редактирано от antevasin : 08-26-2013 на 20:04
tonique , нисък си това не влияе ли на плейбойския ти стил? Не знам яките путки да се кефят на ниски момченца![]()
Пръскаш сексапил и интелигентност навсякъде, dude. Жалко, че на момичетата не им се слуша трактат за кръстоносните походи от преди 1000г...![]()
![]()
![]()
![]()
Да, направо като видя дебело момиче отивам до нея и давам месо в устата, щот е дебела, пхаха - само когато съм в настроение храня и не отивам баш при нея да и го кажа или нещо казвам на висок глас или и аз не знам ще ви турим един клип да видите![]()
с солети, салати и тренировки не се отслабва само
![]()
Е вие кво не се ли ебавате с някой хора от вашия клас примерно, че така сте ме нарочили като роб
кво да нямаш криви очи.. родителите ти да нямаш проблеми с зрението - щи се изплюя в очите да се оправиш![]()
(е кажи са тва как да не ти достави оргазъм)
еми сигурно си пропаднала пияница за тва, искаш ти сипя ракия
на тебе, кво да не ти връзват на педалските лафчета![]()
Азис - Хоп [music]
Връзват ми доста не се оплакваМ,70 килограмов билдъре хахахах я постни някоя снимка бе готин
ти, кво очакваш на 17г. 120кг. ли да съмпък и аз съм ендоморф
мое да пратя снимка на майка ти, ако искаш
аз пък ще плюя в лицата на цялото ви семейство после ще ги чукам и ще викна няколко клошара и те да се включат в забаватапосле, мое да ви дам по 2лв. да се почерпите за добре свършената работа
Азис - Хоп [music]
Имаш предвид ектоморф?
И майки ли оправяш вече тцтц голяма работа си.
тункое, разочарова ме момче. ща вдиаме за бицепс
Абе мойка на твойте години когато бях с 38 ръка и вдигах 110 на лежанка 2 пъти бе картоф, без даже да съм изпил и 1 протеинов шейк! Това, че си нежно педерунгелче и че те харесват 1-2 прости путки не те прави по-добър от автора, глупак, толкова жалки същества да има днешно време не е истина тръгнал да ми говори как се свалят жени пикляша тея путетата дето те харесват 15-16 годишните жени ли им викаш бе галфон? Баси ненормалното поколение аз преди си мислех, че моя набор 91 има много убитаци ама сегашните 11-12 клас сте още много по-трагични, едва ли не искара, че който не ходи на фитнес, няма как путка да му върже. Аз сега за цяло лято дето работя с общо 4 почивни дни от юни месец до сега и бягам когато имам повече свободно време, бас връзвам, че ще забия повече каки от тебе нищо, че нямам плочки на корема.
П.С. И аз съм 173, 75 килограма да не намираш извинения пак. Че и аз съм 2 метра 160 килограма......
Последно редактирано от HardstyleIsMyStyle : 08-26-2013 на 21:39
Според мен ръцете са си добре като се върнах от морето е мн кофти положението, почти никаква мотивация да тренирам и поспаднала сила, но вече никога няма да спирам да тренирам дори и за седмица
Еми да съм казал, че съм най-напомпания за мойте године.. НЕ !!
И не съм казал, че който не ходи на фитнес няма да види п*тка на живо![]()
просто на автора с това тегло и тия дрехи (ако си му ги видял преди да сложи сегашната си снимка) ще си чака бая време ..
и се едно вече ми омръзна малко да сипвам на грозни същества в тоя форумтака, че Adios
Азис - Хоп [music]
Темата се заключва по желание на автора.