Първоначално написано от Grumpy cat Недейте с лошо.. Пич, крадеш ми самоличността... Не е много фън. Иначе нови, нови, колко да са нови? Всички са били някога, не можеш да очакваш да са особено ориентирани в началото. И бтвв, аз не се имам за много стар потребител, да се отбележи.
чудя се ако устана какво ще правя
Първоначално написано от Rabalka чудя се ако устана какво ще правя Ще поседиш.
трябва да има тест за грОмотност при логване
Първоначално написано от OoVasKoO трябва да има тест за грОмотност при логване Голяма част нямаше да го минат , от регистрираните.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Голяма част нямаше да го минат , от регистрираните. Ти също.
Първоначално написано от tori Ти също. Защо се заяждаш с мен?! Какъв ти е проблемът?! 100% съм убеден , че щях да го мина.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Защо се заяждаш с мен?! Какъв ти е проблемът?! 100% съм убеден , че щях да го мина. Не, не се заяждам. Видя вчера колко съм мила спрямо теб. Само споменавам факт, който забелязвам, съдейки по мненията ти.
Първоначално написано от tori Не, не се заяждам. Видя вчера колко съм мила спрямо теб. Само споменавам факт, който забелязвам, съдейки по мненията ти. И какво ми е на грамотността?!
Де а знам, кату чи ли нищу.
Първоначално написано от tori Де а знам, кату чи ли нищу. Тогава - какви са тея "съмнения"?!
да караш средно образование и да те оставят на изпит..
Първоначално написано от BadAss да караш средно образование и да те оставят на изпит.. За Рабалка ли говориш?
Мдъ
Първоначално написано от BadAss Мдъ Има потенциал в това момиче , но за какво - не се знае с точност.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Има потенциал в това момиче , но за какво - не се знае с точност. Устен френски.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo И какво ми е на грамотността?! Не е там проблема, главата ти е празна като пещера.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Има потенциал в това момиче , но за какво - не се знае с точност. пълна е с потенциал като я гледам
Първоначално написано от RagioL Не е там проблема, главата ти е празна като пещера. И вътре тука-таме по някой заблуден прилеп.
Първоначално написано от RagioL Не е там проблема, главата ти е празна като пещера. Поне не е пълна с лайна , като твоята.
хахаха
Първоначално написано от tori Устен френски. Че той всеки език си е богатство.
Първоначално написано от BadAss пълна е с потенциал като я гледам Външният вид лъже , понякога.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Че той всеки език си е богатство. С нейния е изкарано тоооооолкова много богатство, че трябва да го турнем в рамка.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Поне не е пълна с лайна , като твоята. Чувал ли си за гуано? Кефиш ме между другото, ще те вържа на каишка в двора и ще те нарека Балкан.
Последно редактирано от RagioL : 08-23-2013 на 21:48
Правила