- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опитваме се да бъдем готини, но родителите развалят работата
Здравейте читатели, ние сме най-добри приятелки, които са неразделни и са от един и същ клас. Ние се дъжим готино и небрежно в училище, но родителите не ни копуват дрехи които ние да искаме, а всичко трябва да купуват по техен вкус. Искаме да имаме гаджета, но те се държат с нас като с 5 годишни (на 13 год. сме) и мислят че сме още прекалено малки за връзки, но ние не смятаме така, а сегашните момичета имат сериозни връзки на по 11.
Какво представлява да се държиш "готиното и небрежното" в училище?Обясни ми го.
Сериозни връзки на по 11 викат
На 11 ме беше гнус от момчета още, не че е минало много време от тогава :Д
Щом искате гаджета за да сте по-готини значи не сте толкова големи за колкото се мислите..
Хахахах. На 13 тва ще рече 5-6 клас ? 1во, за дрехите смятам, че щом родителите ви ви купуват дрехите, имат право да ви купят нормални такива, за 13 годишни момичета, защото съм сигурна че ако отидете сами по магазините и сами си купите всичко ще изглеждате умопомрачително в старанието си да бъдете модерни/секси/хипстър/нещо си там . Държат се с вас като с деца, защото годините в случая нямат такова значение, но по това какво искате и как се изразявате сте си деца. Ако бях на мястото на някой от родителите ви и имах възможностите които най-вероятно вашите имат, щях да изведа детето си по магазините да си хареса каквото е необходимо, и естествено ако нещо е неподходящо да му обясня като на нормален човек. `Щото се съмнявам че вашите минават един ден по магазините, купуват ви грозни дрешки и вие нямате право на никакъв глас. Плюс това, училището не е за да си показваш дрехите и да се държиш готино и небрежно, а за да се учи, damn it. За другото - любовта няма граници, но сериозни връзки на 11 .. Хахахахха... Аз 11-12 годишна със сериозна връзка не съм видяла и няма и да видя някога. Бързате да порастнете, ок няма проблеми, повечето са така. На мен самата първата ми 'връзка' беше на 13, разбирам. Беше нещо от рода на 1 седмица ходене на училище заедно и държане за ръка .. По връзките не знам какво да кажа, честно, щом имате мерак харесвайте си момчета и т.н. обаче от връзките едва ли ще ви остане прекрасен спомен след години хах.
Даже да е фейк - в училище съм в което 11-12 годишните се обличат като 10 години по големи и имат 'връзки' и имам понятие колко е абсурдно.
<3 d(ˆˆ)b
+1
Спомням си преди, като бях по- малка, как и аз се ядосвах на нашите, че не ме пускат наляво-надясно, но ако не го бяха направили кой знае какво леке щях да съм сега. Смешно ми е като се сетя, че се имах за много голяма и опитна. Та то още не съм.
И вие ще го осъзнаете след време, че е за ваше добро. Не бързайте да пораснете.
Не им се карайте, те са в тая възраст, в която искат да са модерни и като големите.
Струва им се, че техните родители им купуват грозни дрехи и не осъзнават, че не бива да носят разголени потничета, тесни дънки, къси полички и токове на 15см. 100% съм убедена, обаче, че дрехите са нормални и прилични.
Към авторката: не се безпокой, не завиждай на тези на по 11 - те определено нямат сериозни връзки.
Здрасти.Аз също съм на 13, но мойте родители не ми дават нищо от това което ти описа.А виж не си единствената с такива родители :Д. Надявам се да си трол, но ако не си ти пожелавам много такива годинки такива каквито ги описа.Защо ли?Ами може би защото ако майка ти и баща ти ти отуснат ''юздите'' знаеш ли какво ще стане от теб?К***а!Ти може да кажеш , че няма така да се получи , но след 1 година някоя твоя приятелка ще прави секс , ще ти каже и за да си в крак с нея и ти ще го направиш!Така че се радвай че имаш два грижовни родителя , които се грижат за теб и им пука за теб.
О и как си готина в училището?Като бягаш от часовете и си вееш п*****а на всеки втори?Аре малко да се стегне младежда , че ще взема да се засрамя , че съм на твойте години :#!
Обожавам тесни дънки и само такива нося.
Просто дадох за пример, може би не толкова на място. Мисълта ми беше, че ще е по - добре да ги носи след 1-2 годинки, или поне аз на 13 не носех тесни дънки, но май вече времената се променят.. `щото като влезнеш в повечето магазини вече - тесни дънки се предлагат.
Четенето на книги прави хората готини! И те започвайте от Здрач.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Точно в днешно време една много малка част четат книги, или изобщо като повечето 13-18г. не четат изобщо.. или просто аз се движа с такива хора![]()
да спомням си 5-6 клас, как се карах с родителите ми - да не ходя с ботуши през зимата, защото изглежда грозно
класни времена си бяха тогава .. ;d
Азис - Хоп [music]
Здуханяци сте _l_ ; ))) Еми ние се държим небрежно просто , бъдем себе си
Обясни ми какво точно правите.Виждм,че псуваш като каруцарка (това няма да коментирам),та напримерно в училище как си с оценките?Пушиш ли,пиеш ли (това най-вероятно е не,но все пак да попитам)? + Я разкажи за "сериозната си връзка".
П.П1 Спомних си как като по-малка (10-11г) исках да се напиша по скайпа "BonbonchityuyyyyYY" или пък "Sladk0 k0teE"![]()
Добре,че тогава беше майка ми да ми влее малко разум в кухата клава..
![]()
Пфу.. аман от тъпи пикли набор 00. Абе милички вие още трябва да си играете с кукли. Сериозни връзки на 11 години.. брей - не знаех, че от толкова малък може да имаш сериозна връзка. На мястото на вашите щях да ви бия по два шамара и да се усетите на кой свят се намирате. Отвратена съм от такива жалки малки капризни дрисли.