.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    nansi_00
    Guest

Опитваме се да бъдем готини, но родителите развалят работата

Здравейте читатели, ние сме най-добри приятелки, които са неразделни и са от един и същ клас. Ние се дъжим готино и небрежно в училище, но родителите не ни копуват дрехи които ние да искаме, а всичко трябва да купуват по техен вкус. Искаме да имаме гаджета, но те се държат с нас като с 5 годишни (на 13 год. сме) и мислят че сме още прекалено малки за връзки, но ние не смятаме така, а сегашните момичета имат сериозни връзки на по 11.

Какво представлява да се държиш "готиното и небрежното" в училище?Обясни ми го.

Първо се образувайте.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от nansi_00 Виж мнението
    сериозни връзки на по 11.

Мега фен Аватара на an7raks
    Хахах Дано тролиш.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Сериозни връзки на по 11 викат
    На 11 ме беше гнус от момчета още, не че е минало много време от тогава :Д

Щом искате гаджета за да сте по-готини значи не сте толкова големи за колкото се мислите..

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Хахахах. На 13 тва ще рече 5-6 клас ? 1во, за дрехите смятам, че щом родителите ви ви купуват дрехите, имат право да ви купят нормални такива, за 13 годишни момичета, защото съм сигурна че ако отидете сами по магазините и сами си купите всичко ще изглеждате умопомрачително в старанието си да бъдете модерни/секси/хипстър/нещо си там . Държат се с вас като с деца, защото годините в случая нямат такова значение, но по това какво искате и как се изразявате сте си деца. Ако бях на мястото на някой от родителите ви и имах възможностите които най-вероятно вашите имат, щях да изведа детето си по магазините да си хареса каквото е необходимо, и естествено ако нещо е неподходящо да му обясня като на нормален човек. `Щото се съмнявам че вашите минават един ден по магазините, купуват ви грозни дрешки и вие нямате право на никакъв глас. Плюс това, училището не е за да си показваш дрехите и да се държиш готино и небрежно, а за да се учи, damn it. За другото - любовта няма граници, но сериозни връзки на 11 .. Хахахахха... Аз 11-12 годишна със сериозна връзка не съм видяла и няма и да видя някога. Бързате да порастнете, ок няма проблеми, повечето са така. На мен самата първата ми 'връзка' беше на 13, разбирам. Беше нещо от рода на 1 седмица ходене на училище заедно и държане за ръка .. По връзките не знам какво да кажа, честно, щом имате мерак харесвайте си момчета и т.н. обаче от връзките едва ли ще ви остане прекрасен спомен след години хах.
    Даже да е фейк - в училище съм в което 11-12 годишните се обличат като 10 години по големи и имат 'връзки' и имам понятие колко е абсурдно.
    <3 d(ˆˆ)b

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Momicheto:) Виж мнението
    Първо се образувайте.
    да, трудно бихте могли да имате връзки ако сте необразувани
    кой ше ви хареса ако сте без една ръка, примерно

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Искрено се надявам да е тролска работа

Четенето на книги прави хората готини! И те започвайте от Здрач.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Четенето на книги прави хората готини! И те започвайте от Здрач.
    Точно в днешно време една много малка част четат книги, или изобщо като повечето 13-18г. не четат изобщо.. или просто аз се движа с такива хора

да спомням си 5-6 клас, как се карах с родителите ми - да не ходя с ботуши през зимата, защото изглежда грозно
    класни времена си бяха тогава .. ;d
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Хахах Дано тролиш.
    А, а дано, ама надали....

Фен
    Здуханяци сте _l_ ; ))) Еми ние се държим небрежно просто , бъдем себе си

Цитирай Първоначално написано от nansi__00 Виж мнението

И как родителите ви пречат да се държите небрежно? Като не ви купуват дрехи или ...?

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Пфу.. аман от тъпи пикли набор 00. Абе милички вие още трябва да си играете с кукли . Сериозни връзки на 11 години.. брей - не знаех, че от толкова малък може да имаш сериозна връзка. На мястото на вашите щях да ви бия по два шамара и да се усетите на кой свят се намирате. Отвратена съм от такива жалки малки капризни дрисли.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Пфу.. аман от тъпи пикли набор 00. Абе милички вие още трябва да си играете с кукли . Сериозни връзки на 11 години.. брей - не знаех, че от толкова малък може да имаш сериозна връзка. На мястото на вашите щях да ви бия по два шамара и да се усетите на кой свят се намирате. Отвратена съм от такива жалки малки капризни дрисли.
    Да ти еба майката селска проста ;**

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Хахахахахахах.. Нямам думи. За сериозните връзки на по 11 години вече коментираха, няма да го повтарям.
    Искрено съжалявам родителите ви, които предполагам се опитват да направят от вас хора, а вие как се държите.. Грозно е и ще го осъзнаете, ако не сега, то след някоя друга година. Ако мислите, че ще засегнете някой с псувните си - грешите. Постъпвате по детски начин
    П.С. И да добре е да ви смятат за малки за връзки, за да може да ограничат шансовете да станете някакви пикли разпоретини
    Последно редактирано от weenonas : 08-25-2013 на 21:44

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Ужас. Сигурно на 12 се женят и на 13 имат деца

Мега фен Аватара на Зайче..
    Да ти еба майката селска проста ;**
    ahahahah
    Хубаво, като искаш да си различна (готина), ама за кво трябва да псуваш на майки?
    http://ask.fm/iwwkaa

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Ужас. Сигурно на 12 се женят и на 13 имат деца
    А на 20 са баби и дядовци D
    Иначе, троленето не е яко. Поне се надявам да си трол, защото иначе жалко, мърсите още повече поколението си/ни.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Тази и предишната тема имат бая общо... Дали не е 1 и същи трол...

Някой хора на 11 и 3 деца вече имат, че да могат да цоцат повече от мойте такси.... ТЪПО БЪМОВЕ!!!

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl Виж мнението
    Хахахах. На 13 тва ще рече 5-6 клас ? 1во, за дрехите смятам, че щом родителите ви ви купуват дрехите, имат право да ви купят нормални такива, за 13 годишни момичета, защото съм сигурна че ако отидете сами по магазините и сами си купите всичко ще изглеждате умопомрачително в старанието си да бъдете модерни/секси/хипстър/нещо си там . Държат се с вас като с деца, защото годините в случая нямат такова значение, но по това какво искате и как се изразявате сте си деца. Ако бях на мястото на някой от родителите ви и имах възможностите които най-вероятно вашите имат, щях да изведа детето си по магазините да си хареса каквото е необходимо, и естествено ако нещо е неподходящо да му обясня като на нормален човек. `Щото се съмнявам че вашите минават един ден по магазините, купуват ви грозни дрешки и вие нямате право на никакъв глас. Плюс това, училището не е за да си показваш дрехите и да се държиш готино и небрежно, а за да се учи, damn it. За другото - любовта няма граници, но сериозни връзки на 11 .. Хахахахха... Аз 11-12 годишна със сериозна връзка не съм видяла и няма и да видя някога. Бързате да порастнете, ок няма проблеми, повечето са така. На мен самата първата ми 'връзка' беше на 13, разбирам. Беше нещо от рода на 1 седмица ходене на училище заедно и държане за ръка .. По връзките не знам какво да кажа, честно, щом имате мерак харесвайте си момчета и т.н. обаче от връзките едва ли ще ви остане прекрасен спомен след години хах.
    Даже да е фейк - в училище съм в което 11-12 годишните се обличат като 10 години по големи и имат 'връзки' и имам понятие колко е абсурдно.
    +1
    Спомням си преди, като бях по- малка, как и аз се ядосвах на нашите, че не ме пускат наляво-надясно, но ако не го бяха направили кой знае какво леке щях да съм сега. Смешно ми е като се сетя, че се имах за много голяма и опитна. Та то още не съм.
    И вие ще го осъзнаете след време, че е за ваше добро. Не бързайте да пораснете.

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Не им се карайте, те са в тая възраст, в която искат да са модерни и като големите.
    Струва им се, че техните родители им купуват грозни дрехи и не осъзнават, че не бива да носят разголени потничета, тесни дънки, къси полички и токове на 15см. 100% съм убедена, обаче, че дрехите са нормални и прилични.
    Към авторката: не се безпокой, не завиждай на тези на по 11 - те определено нямат сериозни връзки.

Голям фен Аватара на shusha
    Искате да сте готини ... и имате аватар с Мечо Пух ?! пхааа
    А дано верно си трол :дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си