.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от terezita97 Виж мнението
    Не им се карайте, те са в тая възраст, в която искат да са модерни и като големите.
    Струва им се, че техните родители им купуват грозни дрехи и не осъзнават, че не бива да носят разголени потничета, тесни дънки, къси полички и токове на 15см. 100% съм убедена, обаче, че дрехите са нормални и прилични.
    Към авторката: не се безпокой, не завиждай на тези на по 11 - те определено нямат сериозни връзки.
    К'во пък му е лошото на тесните дънки? Аз попринцип винаги съм ходила с тесни дънки,не понасям да са ми широки дънките. Е аман. Я разгледай каталога на hm и виж колко тесни дънки има.

Здрасти.Аз също съм на 13, но мойте родители не ми дават нищо от това което ти описа.А виж не си единствената с такива родители :Д. Надявам се да си трол, но ако не си ти пожелавам много такива годинки такива каквито ги описа.Защо ли?Ами може би защото ако майка ти и баща ти ти отуснат ''юздите'' знаеш ли какво ще стане от теб?К***а!Ти може да кажеш , че няма така да се получи , но след 1 година някоя твоя приятелка ще прави секс , ще ти каже и за да си в крак с нея и ти ще го направиш!Така че се радвай че имаш два грижовни родителя , които се грижат за теб и им пука за теб.
    О и как си готина в училището?Като бягаш от часовете и си вееш п*****а на всеки втори?Аре малко да се стегне младежда , че ще взема да се засрамя , че съм на твойте години :#!

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от SpringBreakBitch Виж мнението
    К'во пък му е лошото на тесните дънки? Аз попринцип винаги съм ходила с тесни дънки,не понасям да са ми широки дънките. Е аман. Я разгледай каталога на hm и виж колко тесни дънки има.
    Обожавам тесни дънки и само такива нося.
    Просто дадох за пример, може би не толкова на място. Мисълта ми беше, че ще е по - добре да ги носи след 1-2 годинки, или поне аз на 13 не носех тесни дънки, но май вече времената се променят.. `щото като влезнеш в повечето магазини вече - тесни дънки се предлагат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си