- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опитваме се да бъдем готини, но родителите развалят работата
Здрасти.Аз също съм на 13, но мойте родители не ми дават нищо от това което ти описа.А виж не си единствената с такива родители :Д. Надявам се да си трол, но ако не си ти пожелавам много такива годинки такива каквито ги описа.Защо ли?Ами може би защото ако майка ти и баща ти ти отуснат ''юздите'' знаеш ли какво ще стане от теб?К***а!Ти може да кажеш , че няма така да се получи , но след 1 година някоя твоя приятелка ще прави секс , ще ти каже и за да си в крак с нея и ти ще го направиш!Така че се радвай че имаш два грижовни родителя , които се грижат за теб и им пука за теб.
О и как си готина в училището?Като бягаш от часовете и си вееш п*****а на всеки втори?Аре малко да се стегне младежда , че ще взема да се засрамя , че съм на твойте години :#!
Обожавам тесни дънки и само такива нося.
Просто дадох за пример, може би не толкова на място. Мисълта ми беше, че ще е по - добре да ги носи след 1-2 годинки, или поне аз на 13 не носех тесни дънки, но май вече времената се променят.. `щото като влезнеш в повечето магазини вече - тесни дънки се предлагат.