- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- ''Шестото клеймо'' - Дан Браун
Намерих тук някакъв постер на филма Изгубения символ,обаче пак ми се струва нереален
http://fc07.deviantart.net/fs70/f/20...ci-d5dhry5.jpg
Според imdb, филмът е в предпродукция -т.е. още избират кой ще го режисира, кой ще пише сценарий и така нататък.
Според Уикипедия, обаче, продуцентите са се отказали от него и вместо това ще филмират Ад. Първоначално обявена дата за "Ад" - 18 декември 2015.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да и аз така четох,че са се отказали от Изгубеният символ и направо ще заснемат Ад,да видим
Не съм сигурна, че ще ходя да го гледам.
След първите две големи разочарования.
На мен ще ми е интересно да видя как ще пресъздадат всичко.Вярно Ангели и демони не е толкова хубав като книгата.Доста важни моменти са пропуснали,ако бяха ги включили щеше да е много по- добре и щеше да има по-голям интерес към филма.Нямаше никакви наченки на любовната история между Лангдън и Витория ,пък на мен това ми беше любимата част,особено накрая![]()
аз лично не съм по филмите правени по книги. Предпочитам да си го представя сама, защото понякога актьорите не ми се вписват в образа на всичко. А и в книгата е много по-интересно обяснено, докато във филмите изпускат важни ключови моменти или добавят неща, които дефакто ги няма в оригиналната история. Общо взето, друго си е книгата, особено за хората с по-голямо въображение![]()
Съгласна съм,макар че Том Ханкс мн добре се справя с образа на професора и режисьорите до голяма степен допринасят за развитието на героя.Аз вече доста напреднах с Изгубеният символ и все още не мога да разбера какъв е смисълът на тия загадки.Въртят ми се някой идеи,но сигурно като стигна до края чак тогава ще разбера.За мен най-интересни си остават Шестото клеймо и Ад
Том Ханкс е една от основните причини, поради които не харесвам филмите.
Аз пък много го харесвам,даже ми е един от любимите актьори.Но определено не ми харесва режисьорската работа,пропуснали са мн важни моменти и в двата филма
Режисьор е различно от сценарист.
Но и режисурата не ми допада. Като цяло, въпреки пропуснатото, сюжетът върви тежко, мудно, за разлика от книгите. Прескачат от действие на действие, без реално обяснение защо и можеш да схванеш правилно, само ако си чел преди това.
Изобщо книгите на Дан Браун са много интересни. Той пише увлекателно и просто сърце не ти дава да я оставиш. Като си помисля как съм чела до никое време, че после съм го и сънувалаКато цяло пише много увлекателно и никога не знаеш какво да очакваш, което понякога е трудно да се постигне.
Оооо и аз ги сънувах по едно време,толкова бях запалена,че просто не откъсвах поглед от тях,особено с Шестото клеймо,стоях до късно и четях и изобщо не ми се искаше да оставям книгата