.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    На 18 си - прави каквото искаш.
    стегни на баща си нещата в няколко куфара и му кажи да се изнася
    ХАХАХАХАХАХХАХАХ.

Като тръгнеш да бягаш от някъде е хубаво да знаеш в каква посока.
    Имаш къде да останеш - колко време мислиш,че можеш да стоиш у приятели и т.н.? Ако нямаш някакви сигурни доходи няма да издържиш дълго.

На 18 си - прави каквото искаш.
    стегни на баща си нещата в няколко куфара и му кажи да се изнася
    + 1

Супер фен Аватара на mayaaa
    Абе я се стегни. По поста ти изобщо не личат годините. С това "бягане" ще изглеждаш смешна и жалка. А и какво въобще го питаш, на 18 си - прави каквото искаш. И отново на 18 си, какво ще те накажат? Ще те заключат в стаята ти или ще ти вземат телефона? Айде мисли малко и не прави някакви демонстративни бягания.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Абе я се стегни. По поста ти изобщо не личат годините. С това "бягане" ще изглеждаш смешна и жалка. А и какво въобще го питаш, на 18 си - прави каквото искаш. И отново на 18 си, какво ще те накажат? Ще те заключат в стаята ти или ще ти вземат телефона? Айде мисли малко и не прави някакви демонстративни бягания.
    Аз, ако съм на техните и вземе да ми "прави каквото си иска", си купувам нова брава и да се оправя, нали е голяма!

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Аз на 18 не бих живеела с мама и тате

Аз на 18 не бих живеела с мама и тате
    А, ще си купиш апартамент ли?

Голям фен Аватара на Котка.
    На 18, а с акъл на 10 - годишна.Силно се надявам да си трол.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    да, като направиш тая тъпа и безрасъдна постъпка ще му покажеш колко си зряла
    да
    ...
    с право не те пускат навън по-късно от 10, на 18 си уж, а се държиш като пикла
    а, за коментара на меонес "Аз на 18 не бих живеела с мама и тате "
    мумидже, осъзнай се, хахахахаха
    Последно редактирано от horacio : 09-04-2013 на 22:00
    nigga stole my bike

Milata tq! Az ako ti kaja v kakuv ad jiw=veq nqma da povqrva6, no ne sum trugnala da bqgam. Ami ako be6e po-bliska s va6ite(neznam kak stoqt ne6tata), moje6e te da ti imat pove4e doverie. Doverieto e mn. vajno, povqrvai mi! A su6to I spodelqneto s tqh(ne 4e 6te im kazvash vsi4ko de, ob6ti prikazki), taka 6te te 4yvstvat po bliska. Az sam na 16 I moite roditeli nito mi zvanqt kogato sum na vun nito imam ve4eren 4as.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Ти си мислиш, че като избягаш ще ти е по-добре ли? Преди да прочета темата си мислех, че може би баща ти те бие. Ти искаш да избягаш, защото не те пускат до късно? Ако някой те отвлече или нещо по-лошо се случи, тогава ли ще осъзнаеш, че баща ти е прав? Стой си у вас и прочети някоя книга най-добре. ИМАШ НУЖДА!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не бягай родителите ти правят това за твое добро ако избягаш ще направиш най-голямата глупост и ще загубят доверие към теб

Ако имах такава ограничена дъщеря, която смята бягането от вкъщи за решение на проблема и наказание за мен, и аз нямаше да я пускам до късно, даже и рано нямаше да я пускам. Какво като си на 18, работиш ли, сама ли си изкарваш прехраната, телефона кой ти го плаща? Ако родителите ти покриват всички тези разходи, то тогава ще си седиш на задника и ще изпълняваш какво ти се казва, ако ще и на 38 да си. Докато не си заработваш сама парите, те определят какво и кога ще правиш,

Запознай баща ти с някой от въпросната компания. Така ще има повече доверие и ще ти "махне" вечерния час по някое време. Казвам че действа от личен опит. Ако така не стане бягай, ако не ти пука че може да те търси полиция ..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Къде ще бягаш бе, стига глупости.
    Пари имаш ли, да си плащаш квартира и сметки? А за джобни?
    Сядай си на детския гъз и мирувай, докато вашите те издържат.

Не ви ли писна да ровите из архивите?

Явно не си им доказала, че си достатъчно голяма, за да ти имат доверие ? Или просто не могат да свикнат, че дъщеря им вече не е малко момиченце. :Д::ДД

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Трудно ти е и гадно, но за съжаление само ще влошиш нещата ако избягаш. Завърши и следвай в друг град, а ако няма да следваш - излез на квартира някъде.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Твърдиш, че искаш да се отнася с теб като с голяма и да не ти определя час, но мислиш да бягаш? Не знам, една година по-малка съм от теб и моите също са прекомерно строги в някои отношения, но да бягаш е най-глупавото нещо, което можеш да направиш. Говори, сърди се, излизай въпреки всичко, но му докажи, че може да разчита на теб.

Цитирай Първоначално написано от mishicwe Виж мнението
    .. на 18 съм баща ми ми се прави да стоя до късно ..
    Ми прави се и ти с него ..

Не ми се чете поста ти, но според мен е хубаво да избягаш. Ако може, и от света избягай.

Ако избягаш от вас ще изгубиш доверието на родителите си

Тва пък е толкова жалко.
    Щом те издържа ще слушаш.
    Той баща ти ти мисли доброто, твоите приятели ако искат да остават и до сто часа.
    Първо на първо драга, си момиче. Много ясно, че ще те прибира по- рано.
    Второ на второ, вместо да спориш прекарвай малко повече време с родители си, после цял живот ще има да се мъкнеш по баровете ако искаш.
    И кво като избягаш? Само ще притесниш горките си родители и нищо няма да постигнеш. Детски истории.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си