- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Би ли изчукал предишния ?
след 2г
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не
Не
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
не
не съм те карал да го обещаваш даже не исках
ама накрая се съгласих защото настояваше упорито и ти даже това не направи въпреки че не съм ти искал поначало
не заслужаваш респект брат по добре нищо не казвай
аве в тая тема що не се направи така че ако не харесваш пола на предишния да си представиш че е от пола който харесваш
хайде аз почвам
"да"
Последно редактирано от pe6oskeiborda : 05-12-2016 на 12:55
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Пешо, ако беше момиче обещавам че отговора ми щеше да е "Да"
но тъй като не си момиче с теб искам да сме само приятели!![]()
не
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не
ако беше жена
не мисля
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Не.
Защо все още поддържате тази тема? Темата е безсмислена, безинтересна и глупава... Всеки влиза да напише 'Не.", и това е.
да
Не знам